Home Fun Sfaturi pentru jucătorii de cazino – cum să joci responsabil

Sfaturi pentru jucătorii de cazino – cum să joci responsabil

by GetLokal.ro

Sunt multe persoane care joacă la cazino sau pariază pentru a se detașa de stresul zilnic. Însă pentru alții orele în șir petrecute la cazinouri online sau fizice devin un refugiu, în care uită de viața reală și greutățile acesteia. 

Jocul responsabil este un termen auzit de toți jucătorii, ceea ce înseamnă a cunoaște limitele, în funcție de venit sau de posibilități. Cu alte cuvinte să nu pariezi bani pe care nu îți poți permite să îi pierzi. Așa că data viitoare când cauți pacanele online gratis sau mergi într-o sală de jocuri fizică, amintește-ți să pariezi responsabil, pentru că de la joc la dependență nu este decât un pas mic.

Iată câteva sfaturi care să te ajute să joci responsabil:

Stabilește o limită de bani și timp

Odată cu adrenalina, poate fi dificil să mai ții numărul banilor și te poți lăsa ușor dus de val când te afli la cazino. Din acest motiv păstrează un buget separat pentru jocurile sau de pariuri sportive și când ai epuizat fondurile, este timpul să te oprești. Este valabil și în cazul timpului, care poate curge diferit în timp ce joci. Deci în momentul în care timpul pe care ți l-ai setat a expirat, revino la activitățile tale normale. 

Cele mai citite articole

Jocul de cazino responsabil presupune să-ți stabilești limite cu timp și bani și să nu folosești jocurile de noroc ca principala sursă de venit. În final nu este vorba de suma pe care o risipești cât mai degrabă este vorba de abordarea generală a jocurilor de noroc. 

Nu juca bani împrumutați

Indiferent că pariezi bani ai tăi, sau o anumită sumă luată de la prieteni, nu juca bani care nu sunt ai tăi, nici chiar sume mici. Pentru că poate fi un stres nedorit și să vrei să joci cu speranța de a putea restitui banii pierduți. 

Nu juca dacă ai consumat alcool

Jocurile de noroc ar trebui să fie percepute ca o distracție și un mod de a elibera stresul de zi cu zi. Este în regulă să bei ceva în timp ce joci atât timp cât rămâi conștient. Dar nu exagera și apoi să joci jocuri de noroc după o doză mare de alcool. Consumul poate afecta luarea deciziilor și să cheltui sume mai mari sau să uiți să te oprești. 

Joacă atunci când ești fericit

Jocurile sunt menite să fie distractive și interesante și momente de a petrece timp de calitate cu prietenii. Cu toate acestea, dacă jocurile devin o scuză pentru a scăpa de stres sau depresie, sunt calea sigură către probleme. Deci joacă atunci când ești fericit și nu juca pentru a remedia ce nu merge bine.

Dacă nu exagerezi cu jocurile de noroc atunci este în regulă. Totuși nu strică să faci o autoanaliză din când în când.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil