Home Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani

Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani

by GetLokal.ro

Contact - Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani

Adresa: Str. Arhimandrit Marchian nr.11, Botoșani, jud. Botoșani, România
Telefon: 0231 518 8120231 518 813, 0231 518 8140231 518 816
Fax: 0231 517 780
Email: media@spitalulmavromati.ro, secretariat@spitalulmavromati.ro
Website: https://www.spitalulmavromati.ro/

Harta - Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani

Descriere - Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani

Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani este unul dintre cele mai cunoscute și renumite spitale de pe teritoriul județului Botoșani prin eficiența și performanța serviciilor medicale de care a dat dovadă de-a lungul timpului, încă de la înființare.

Personalul lui medical este înzestrat cu studii superioare, răbdare și profesionalism în ceea ce privește lucrul cu pacienții și ajutorul acordat acestora. Oviectivul principal al Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani este sănătatea cetățenilor ce îi calcă pragul precum și vindecarea posibilelor afecțiuni de care aceștia suferă, precum și bunăstarea lor pe durata tratamentelor medicale realizate.

Câteva dintre cele mai bine cotate secții regăsite în cadrul Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani sunt laboratorul de medicină fizică și recuperare, laboratorul de analize medicale, computerul tomograf, secția de radiologie, cea de anatomie patologică, precum și secțiile uzuale de obstetrică-gincologie, psihiatrie, pediatrie, boli deramto-infecțioase, chirurgie plasitcă și reparatorie, gastroenterologie.