Home Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

by GetLokal.ro

Contact - Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Adresa: Str. Prahovei 1, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
Telefon: 0261 748 499
Fax: 0261 727 057
Email: office@sjusm.ro
Website: http://sjusm.ro/

Harta - Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Descriere - Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Spitalul județean Satu Mare este cea mai importanta unitate medicală de primiri urgențe de pe raza județului Satu Mare, deservind cazurile cele mai complicate din zonă. 4 locații distincte asigură accesul pacienților la cele 15 secții ale spitalului județean Satu Mare, care sunt deservite de un numeros corp medical, cu specializări diverse, acoperind ramuri de balneologie, obstretică – ginecologie, radiologie, oncologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, radiologie, chirurgie, chirurgie plastică, cardiologie sau boli infecțioase.

Pe lângă secțiile dotate cu paturi din unitatea medicală etalon a județului, spitalul județean Satu Mare oferă și servicii în regim ambulatoriu pentru pacienții care nu necesită internarea pe o perioadă lungă.

Constant, numărul cadrelor medicale din spital se mărește, la fel ca și capacitatea secțiilor, dovedind astfel o atenție sporită acordată pacienților și o mai bună calitate a serviciilor medicale din unitate. În cadrul unitătii se asigură asistență medicală de specialitate, preventivă, curativă, de recuperare, de îngrijire în caz de graviditate și maternitate pentru pacienții de pe teritoriul arondat.