Home Spitalul Județean de Urgență Tulcea

Spitalul Județean de Urgență Tulcea

by GetLokal.ro

Contact - Spitalul Județean de Urgență Tulcea

Adresa: Str. 1848, nr. 32, Tulcea, jud. Tulcea, Romania
Telefon: 0240 532 209
Fax: 0240 532 274
Email: spitaltulcea@spitaltulcea.ro
Website: https://spitaltulcea.ro/

Harta - Spitalul Județean de Urgență Tulcea

Descriere - Spitalul Județean de Urgență Tulcea

Spitalul județean Tulcea este cea mai importanta unitate medicală de pe teritoriul județului cu același nume, deservind cazurile cele mai complicate din zonă. Cele 22 de secți ale spitalului județean Tulcea sunt deservite de un numeros corp medical, cu specializări diverse, acoperind ramuri de balneologie, obstretică – ginecologie, radiologie, oncologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, radiologie, chirurgie, cardiologie sau boli infecțioase.

Pe lângă secțiile doate cu paturi din unitatea medicală etalon a județului, spitalul județean Tulcea oferă și servicii în regim ambulatoriu pentru pacienții care nu necesită internarea.

Unitatea este compusă din mai multe pavilioane, toate situate în aceeași locație de pe strada 1848, accesul pacienților către serviciile medicale oferite de spitalul județean Tulcea făcându-se cu lejeritate. Constant, numărul cadrelor medicale din spital se mărește, dovedind astfel o atenție sporită acordată pacienților și o mai bună calitate a serviciilor medicale din unitate. În cadrul unitătii se asigură asistență medicală de specialitate, preventivă, curativă, de recuperare, de îngrijire în caz de graviditate și maternitate pentru pacienții de pe teritoriul arondat.