Home Spitalul Județean de Urgență Zalău

Spitalul Județean de Urgență Zalău

by GetLokal.ro

Contact - Spitalul Județean de Urgență Zalău

Adresa: Strada Simion Bărnuțiu 67, Zalău, jud Salaj, Romania
Telefon: 0260.616.920
Fax: 0260.661.066
Email: manager@spitalzalau.ro , secretariat@spitalzalau.ro
Website: https://www.spitalzalau.ro/

Harta - Spitalul Județean de Urgență Zalău

Descriere - Spitalul Județean de Urgență Zalău

Spitalul județean din Zalău este cea mai importanta unitate medicală de primiri urgențe de pe raza județului Sălaj, deservind cazurile cele mai complicate din zonă. 5 locații distincte asigură accesul pacienților la cele 15 secții ale spitalului județean din Zalău, care sunt deservite de un numeros corp medical, cu specializări diverse, acoperind ramuri de balneologie, obstretică – ginecologie, radiologie, oncologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, radiologie, chirurgie, cardiologie sau boli infecțioase.

Unitatea este dotată cu 753 de paturi pentru spitalizare continuă.

Pe lângă secțiile dotate cu paturi din unitatea medicală etalon a județului Sălaj, spitalul județean din Zalău oferă și servicii în regim ambulatoriu pentru pacienții care nu necesită internarea. Numărul paturilor care deservesc internările de o zi este de 30.

Constant, numărul cadrelor medicale din spital se mărește, la fel ca și capacitatea secțiilor, dovedind astfel o atenție sporită acordată pacienților și o mai bună calitate a serviciilor medicale din unitate. În cadrul unitătii se asigură asistență medicală de specialitate, preventivă, curativă, de recuperare, de îngrijire în caz de graviditate și maternitate pentru pacienții de pe teritoriul arondat.