Home Spitalul Judetean Ploiesti

Spitalul Judetean Ploiesti

by GetLokal.ro

Contact - Spitalul Judetean Ploiesti

Adresa: Str. Gageni nr. 100, Str. Gageni nr. 100, jud. Prahova, Romania
Telefon: 0244.53.77.11
Fax:
Email: secretariat@sjup.ro
Website: http://www.sjup.ro/

Harta - Spitalul Judetean Ploiesti

Descriere - Spitalul Judetean Ploiesti

Spitalul județean din Ploiești este cea mai importanta unitate medicală de primiri urgențe de pe raza județului Prahova, deservind cazurile cele mai complicate din zonă. 800,000 de pacienți pot beneficia de serviciile acestei unități medicale, iar anul 2019 a macat deja servicii oferite pentru mai mult de 65.000 de pacienți internați.

5 locații distincte (Nord, Boldescu, Obor, Buna Vestire și Boli Infecțioase) asigură accesul pacienților la cele peste 20 de secții ale spitalului județean din Ploiești, care sunt deservite de un numeros corp medical, cu specializări diverse, acoperind ramuri de balneologie, obstretică – ginecologie, radiologie, oncologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, radiologie, chirurgie, cardiologie sau boli infecțioase.

Pe lângă secțiile dotate cu paturi din unitatea medicală etalon a județului Prahova, spitalul județean din Ploiești oferă și servicii în regim ambulatoriu pentru pacienții care nu necesită internarea.

Constant, numărul cadrelor medicale din spital se mărește, la fel ca și capacitatea secțiilor, dovedind astfel o atenție sporită acordată pacienților și o mai bună calitate a serviciilor medicale din unitate. În cadrul unitătii se asigură asistență medicală de specialitate, preventivă, curativă, de recuperare, de îngrijire în caz de graviditate și maternitate pentru pacienții de pe teritoriul arondat.