Home Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” Făgăraș

Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” Făgăraș

by GetLokal.ro

Contact - Spitalul Municipal "Dr. Aurel Tulbure" Făgăraș

Adresa: Strada Ghioceilor nr. 1, Fagaras, jud. Brasov, Romania
Telefon: 0268 212 524
Fax: –
Email: secretariat@spitalulfagaras.ro
Website: http://www.spitalulfagaras.ro/

Harta - Spitalul Municipal "Dr. Aurel Tulbure" Făgăraș

Descriere - Spitalul Municipal "Dr. Aurel Tulbure" Făgăraș

Spitalul municipal Făgăraș este a doua cea mai importanta unitate medicală de primiri urgențe de pe raza județului Brașov, deservind cazurile cele mai complicate din zonă. Cele 5 secții ale spitalului municipal Făgăraș sunt deservite de un numeros corp medical, cu specializări diverse, acoperind ramuri de radiologie, oncologie, pediatrie, pneumologie, medicală, radiologie, chirurgie, cardiologie sau boli infecțioase.

Unitatea este dotată cu 273 de paturi pentru spitalizare continuă.

Pe lângă secțiile dotate cu paturi din unitatea medicală, spitalul municipal Făgăraș oferă și servicii în regim ambulatoriu pentru pacienții care nu necesită internarea pe o perioadă îndelungată. Numărul paturilor care deservesc internările de o zi este de 32, iar secția de hemodializă dispune la rândul ei de alte 9 paturi alocate primirii pacienților.

Constant, numărul cadrelor medicale din spital se mărește, la fel ca și capacitatea secțiilor, dovedind astfel o atenție sporită acordată pacienților și o mai bună calitate a serviciilor medicale din unitate. În cadrul unitătii se asigură asistență medicală de specialitate, preventivă, curativă, de recuperare, de îngrijire în caz de graviditate și maternitate pentru pacienții de pe teritoriul arondat.

banner desktop banner mobil