Home Fashion Tips&tricks: care sunt cele mai interesante moduri in care poti purta cizme piele iarna?

Tips&tricks: care sunt cele mai interesante moduri in care poti purta cizme piele iarna?

by GetLokal.ro

Femeile cauta sa arate impecabil indiferent de temperaturile pe care le au de infruntat afara. Ele trebuie sa tina cont, insa si de faptul ca trebuie sa isi ingrijeasca sanatatea, pentru a nu se pune in pericol. De exemplu, reprezentantele sexului frumos au la dispozitie extrem de multe variante interesante prin care pot introduce modele modern de cizme piele in tinutele de zi cu zi, astfel incat sa imbine confortul termic cu imaginea minunata pe care si-o doresc!

Peste blugi

Blugii se numara printre piesele vestimentare preferate ale doamnelor si domnisoarelor, intrucat sunt extrem de confortabili, se muleaza perfect pe corp si, in acelasi timp le ofera posibilitatea de a-si creiona atat outfituri sport, ideale pentru timpul liber, cat si tinute casual, care pot fi purtate cu usurinta la serviciu. Atunci cand femeile aleg sa poarte peste blugi cizme de calitate, lucrate din piele naturala, ele au parte de confortul termic necesar, mai ales in zilele friguroase si, in acelasi timp arata si se simt foarte bine astfel!

Cizme piele cu rochii

O alta varianta prin care reprezentantele sexului frumos pot introduce diferite tipuri de cizme piele in tinutele zilnice este aceea de a le purta cu rochii din materiale potrivite pentru anotimpul rece. Cu dresuri suficient de groase si geci sau paltoane corespunzatoare, doamnele si domnisoarele pot fi gata in doar cateva minute atunci cand trebuie sa iasa din casa. Atunci cand aleg sa poarte cizmele cu rochii, se pot indrepta catre unele cu toc, astfel incat sa le puna in valoare sau spre cizme cu talpa joasa, care sunt extrem de confortabile.

Cu pantaloni scurti sau fuste

Atunci cand pleaca in oras pentru a se distra, reprezentantele sexului frumos au libertatea de a face combinatii care mai de care mai interesante. De exemplu, ele pot purta cizmele din piele, lungi cu pantaloni scurti sau cu fuste scurte, iar astfel se vor simti deopotriva confortabil si atragatoare. Mai mult, daca urmeaza sa mearga in club, pentru a dansa, doamnele si domnisoarele vor avea parte de libertatea in miscare de care au nevoie pentru miscarile de pe ring!

Cu tinute elegante

Alegand cu atentie cizmele, femeile pot purta cizmele inclusiv cu tinute elegante. De exemplu, incaltamintea eleganta, dintr-o piele de calitate poate fi imbinata foarte frumos cu rochii din midi sau chiar lungi, dar si cu costumele chic in 2 sau 3 piese. Imbracate astfel, reprezentantele sexului frumos pot merge la intalniri de afaceri, la birou sau chiar la evenimente mai speciale. Secretul este sa aleaga foarte bine cizmele, pentru ca acestea sa se potriveasca intregii imagini pe care o contureaza!

Fara indoiala, cizmele nu trebuie sa lipseasca din dulapul niciunei femei in timpul iernii. Lucrate din materiale de calitate si ingrijite foarte bine, acestea pot fi purtate chiar si mai multe sezoane la rand! Este vorba despre o incaltaminte care, de-a lungul timpului a reusit sa ramana in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like