Home Prin oras Top 10 Mall-uri din Bucuresti

Top 10 Mall-uri din Bucuresti

by GetLokal.ro

Top 10 Mall-uri din Bucuresti

Mall-urile din Romania sunt foarte cautate, iar romanii, potrivit sondajelor efectuate in ultimul timp, se dovedesc a fi fani mall-uri. Conform unui studiu recent realizat mall-urile din Bucuresti atrag zilnic peste 200.000 de oameni , fiind principala destinatie pentru a face cumparaturile.
In prezent, Bucurestiul are 12 malluri, altele fiind in diverse stadii de constructie. Mai mult, daca cele functionale sunt ocupate aproape la intreaga capacitate, cele in constructie au deja solicitari pentru inchiriere de spatii.

Top 10 Mall-uri din Bucuresti – Clasament

1.AFI Palace Cotroceni – Aici peste 300 de magazine isi desfasoara actvitatea zilnic. La acestea se adauga hypermarket-ul Real, care este deschis 24/7 pentru a creste gradul de confort al locuitorilor sectorului 6.

Galeriile comerciale din AFI insumeaza un total de 214 000 metri patrati, inchiriati in proportie de 100% in prezent.

2. ParkLake – E un proiect dezvoltat de portughezii de la Sonae Sierra si de grupul irlandez de investitii Caelum Development, in urma unei investitii de 180 de milioane de euro. Este un mall la fel de mare ca si Mega Mall iar la subsol se gaseste un hypermarket Carrefour. Este ultimul mall deschis in Capitala in sectorul 3 iar pozitionarea langa Parcul IOR il face o destinatie perfecta.

Zona restaurantelor dispune de o terasa incapatoare de unde se poate admira parcul.

3.Promenada Mall – O alternativa a mall-ului din Baneasa, pentru locuitorii zonei de nord, Promeada Mall a fost construit in 2013 intr-o perioada aparenta de criza financiara. Mallul gazduieste peste 140 de magazine de renume si este construit pe 6 nivele, incluzand parcarile.

Cum este amplasat in zona de nord unde sunt zeci de cladiri de birouri, Promenada a fost denumit si” Mall-ul Corporatistilor”.

4.Mall Baneasa – Amplasarea langa Ikea cat si intr-o zona unde nu se afla, la momentul construirii,nici un alt mall, face din acesta destinatia ideala pentru locuitorii din zona de nord.

In mall-ul Baneasa se afla singurul restaurant Burger King din Bucuresti.

5.Bucuresti Mall – E primul mall care s-a construit in Capitala, fiind inaugurat in septembrie 1999. Situat in cartierul Vitan, mall-ul a fost construit intr-un fost “circ al foamei” abandonat dupa Revolutie. In prezent, Mall Vitan, asa cum mai este cunoscut, este unul dintre cele mai vizitate centre comerciale din tara, avand de-a lungul timpului un flux constat de clienti.

Cele mai citite articole

Mall-ul s-a tot extins in ultimii 10 ani prin constructia mai multor aripi cat si a altor corpuri de parcare. Accesul este variat, fiind posibil atat dinspre Calea Vitan cat si dinspre Dristor pe Calea Dudesti.

6. Veranda Mall – Este situat in zona Obor, fiind aproape si de cartierele Colentina si Pantelimon. In zona se afla Hala Obor, Gara de Est, Autogara C&I, Hotel Eos si altele. Accesul in parcare se face doar din strada Ziduri Mosi, ceea ce aglomereaza zona. Mall-ul dispune de mai putine magazine si restaurante, comparativ cu Mega Mall, vecinul din Pantelimon.

Este si mai liber fata de alte mall-uri iar parcarea de la ultimul etaj, ofera o panorama interesanta asupra imprejurimilor.

7.Grand Arena Mall – Este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii.

Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

8.Sun Plaza – A devenit centrul comercial principal din sudul capitalei, dupa deschiderea sa din februarie 2010.

De atunci, multime de oameni au facut cumparaturile de aici, bucurandu-se de luxul oferit de Sun Plaza, de decoratiunile inedite, de cinematograf sau clubul Oxygen.

9.Plaza Romania – Gazduieste numeroase magazine de bijuterii, imbracaminte si incaltaminte, accesorii si jucarii, electrocasnice, si servicii din domeniul financiar.

Astfel, Plaza si-a propus sa ofere clientilor ce le trec pragul servicii complete, oferindu-le posibilitatea de a face cumparaturi, a lua masa si a se relaxa cu un minim de efort.

10. Mega Mall – Se afla in cartierul Pantelimon, Mega Mall a completat zona unde se mai afla si Arena Nationala dar unde se dezvolta si o magistrala de metrou. Mega Mall este unul dintre cele mai mari mall-uri din tara fiind vizitat de mii de oameni zilnic. Mega Mall se desfasoara pe 4 niveluri iar vizitatorii au la dispozitie 3000 de locuri de parcare dintre care 1000 se afla pe acoperis, fara sa ofere aceeasi panorama ca si Veranda Mall.

Suprafata pe care este construit mall-ul este de 230.000 de metri patrati iar centrul comercial se lauda cu cea mai mare suprafata construita din Romania avand peste 200 de magazine printre care si un hypermarket Carrefour. Mall-ul dispune si de un cinematograf cu 14 sali si prima sala echipata cu tehnologie 4Dx din Romania.

Cele mai citite articole

You may also like