Home Viata sanatoasa Top cele mai mari greseli pe care le faci in ingrijirea parului

Top cele mai mari greseli pe care le faci in ingrijirea parului

by Eremie Dorian

Toate femeile isi doresc un par lung care sa arate superb. Daca vrei ca parul tau sa arate foarte frumos, trebuie sa ii acorzi mai multa atentie. Poate sa il afecteze modul in care il spalati, uscati sau coafati. Mai jos este o lista cu cele mai mari greseli pe care le poti face parului tau, asa ca fiti atente pentru a le evita.

1. Nu pieptanati parul inainte de spalare
Poate credeti ca acest lucru este ceva care nu este atat de important &8211; de ce ar trebui sa-l pieptanati inainte de spalare, atunci cand trebuie sa o faceti dupa. Ei bine, parul este cel mai fragil atunci cand este ud si tinde sa se incurce mult mai mult. Deci, daca doriti sa evitati acest lucru, cel mai bine este sa il pieptanati inainte de spalare.

 1. Pieptanati doar varfurile
  Exista diferite lucruri pe care le-ati auzit despre modul cum sa aveti grija de par si, probabil, unul din acele lucruri este ca pieptanatul prea mult poate provoca daune. De fapt, uleiurile naturale folosite pentru scalpul tau sunt cele mai bune balsamuri pe care le puteti folosi. Puteti stimula cresterea parului si circulatia in cap atunci cand utilizati un pieptene din lemn si pieptanati pornind de la radacini la capete
 2. Spalati parul zi de zi
  Parul nu trebuie sa fie spalat in fiecare zi. Acest lucru va duce doar la pierderea uleiurile sanatoase ale scalpului si va lasa parul lipsit de viata si fara luciu. Puteti face duss zi de zi, dar incercati sa nu spalati parul, sau cel putin nu folositi tone de produse de spalare, doar apa simpla sau un balsam pentru luciu.
 3. Uscarea parului intens cu prosopul
  Daca utilizati produse de styling ele trebuie utilizate pe parul uscat, dar uscarea intensa a parului cu ajutorul prosopului nu poate duce decat la deteriorarea lui. Parul tau va avea nevoie de mai mult timp sa se usuce, dar va fi mai sanatos.
 4. Uscarea parului cu produse de incalzire fara protectie
  Suntem cu totii constienti de faptul ca unul dintre lucrurile cele mai daunatoare pentru par este caldura. Deci, daca aveti nevoie sa folositi uscatorul sau aveti nevoie pentru a face unele bucle speciale, cel mai bine este sa folositi intotdeauna un ajutor de protectie termica. Inainte de a utiliza uscatorul de par, puteti sa-l infasurati intr-un prosop.
 5. De obicei utilizati produsele de styling inainte ca parul sa fie uscat
  Inainte de a folosi produsele de styling, parul trebuie sa fie uscat. Chiar daca va grabiti, nu sariti peste uscarea parului pentru a nu regreta mai tarziu.
 6. Utilizati fixativ inainte de a folosi uscatorul
  Dupa ce ati dat cu fixativ pe par nu mai folositi uscatorul. Nu faceti aceasta greseala, deoarece fixativul contine alcool si alcoolul arde atunci cand vine in contact cu caldura.
 7. Dati volum parului cu ajutorul pieptenelui
  Nu exista nici o indoiala ca dand avand volum parul tau este sexy si arata frumos. Dar binecunoscutul truc pentru a ii da volum cu ajutorul periei duce la deteriorarea lui. Cel mai bun mod de a da volum este utilizarea produselor naturale.
 8. Neprevenirea varfurilor despicate
  Ei bine, trebuie sa stiti ca nu exista nici un leac pentru varfurile despicate, nu este niciun produs care poate rezolva aceasta problema, astfel incat cel mai bun lucru pe care il poti face este de a preveni aceasta situatie. Daca doriti, sa evitati acest lucru, puteti tine pasul cu ideile pe care le-ati citit mai sus in articol. Dar, daca va aflati intr-o astfel de situatie, atunci puteti incerca produse care contin ceara de albine sau ulei de argon.

Cele mai citite articole

You may also like