Home Fashion Trei locuri de unde îți poți închiria haine

Trei locuri de unde îți poți închiria haine

by GetLokal.ro
haine de inchiriat

Soluția? De ceva timp există multe case de modă și chiar servicii online de unde oricine își poate închiria o rochie de vis, costumul fix pe mărimea lui și chiar accesorii pentru un look complet.

Smart casual și nu numai

Pentru acele dintre voi care nu caută o rochie de ocazie, ci mai degrabă un outfit pentru o petrecere organizată de firma la care lucrează atunci HainedeInchiriat e soluția. Am descoperit aici de la sacouri și jachete, până la rochii pentru cocktail-uri. Prețurile nu sunt nici mici, nici mari, 100 – 200 de lei, în funcție de preferințe și ocazie.

Petreceri elegante sau evenimente speciale

Cele mai citite articole

Cristale, mătase, satin, tăieturi asimetrice, culori puternice sau nuanțe mai temperate. La acestea adăugăm și bijuterii care să se potrivească. Și gata, totul este gata pentru nunta celei mai bune prietene la care trebuie să arăți senzațional. Le-am găsit pe toate (+rochii de mireasă) pe RochiiElegantedeLux.ro, prețurile diferă mult în funcție de model și material.

Pentru domni și nu numai

Dacă mai sus am povestit doar despre doamne și domnișoare corect este să avem măcar un ajutor și pentru domni. Nu vă lăsați păcăliți de denumirea site-ului SmartBride.ro, pentru că aveți o secțiune specială dedicată. De la costume simple, până la unele foarte elegante– pe toate le puteți închiria cu un singur click, pentru că site-ul oferă destul de multe informații cât să vă puteți alege singuri mărimea ce vi se potrivește.

Voi ați încercat sau ați încercat hainele de închiriat?

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil