Home Fashion Tu ce trucuri de frumusete folosesti?

Tu ce trucuri de frumusete folosesti?

by Eremie Dorian

De multe ori ignorati pe parcursul sedintelor de machiaj facute in graba, obrajii sunt cei care, de fapt si de drept, sunt cei mai vizibili. Sa invatam sa-i folosim!

Obrajii rotunjiti sunt cei care ne duc cu gandul la inocenta, insa o fata bucalata cu obraji roz s-ar putea sa nu ne mai flateze dupa varsta copilariei. Ei ne tradeaza cand ne indragostim, cu o roseata care apare de niciunde tocmai cand ne e lumea mai draga. Ei se lasa sarutati primii, cand buzele sunt prea pretioase pentru un asemenea afront. Si tot ei ne ajuta sa stralucim, cand stim sa-i punem in valoare.

Cele mai citite articole

Daca aveti pometi inalti, sunteti fericite. Femeile cu structura osoasa asemanatoare cu cea a lui Kate Moss se pot considera extrem de norocoase. Daca nu stiu cum sa-si aplice blush-ul, nu trebuie decat sa zambeasca si sa treaca cu pamatuful incarcat de culoare peste partea obrazului care se ridica.

Pentru celelalte, exista un truc simplu. Puneti doua degete de-o parte si de alta a nasului si aplicati fardul dincolo de ele, spre exterior.

Culoarea este un alt element importat cand alegem blush-ul. Cea mai flatanta este roz, daca tot ne dorim un look diafan. Dar de multe ori s-ar putea ca nuantele de piersica sau caisa sa vi se potriveasca mai bine. Nu va fie frica sa incercati. Mai rau decat sa gresiti culoarea blush-ului este sa gresiti cantitatea. Pamatuful se scutura intotdeauna inainte de a atinge obrajii, iar surplusul se indeparteaza fara mila. Asta daca nu sustineti un interviu pentru un post de clovn.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil