Home Fun Uita de plata chiriei si a intretinerii pentru tot restul vietii! Jobul de model la Studio20 este solutia pentru independenta financiara!

Uita de plata chiriei si a intretinerii pentru tot restul vietii! Jobul de model la Studio20 este solutia pentru independenta financiara!

by GetLokal.ro

Cand esti tanara, ai deplina libertate sa faci tot ce iti trece prin minte, insa nu dispui de resursele financiare pe care ti le doresti pentru a-ti putea indeplini toate obiectivele. De aici si pana la multitudinea de griji mai este doar un singur pas, cu atat mai mult daca esti la inceput de drum si nu ai prea multe posibilitati financiare. 

Un job obisnuit te poate ajuta sa te intretii inca din perioada facultatii, insa nu iti poate garanta o stabilitate pe viitor. Cum grijile referitoare la plata chiriei si a intretinerii devin din ce in ce mai apasatoare, cea mai buna solutie este sa optezi pentru o cariera de model la un studio videochat Bucuresti

Din echipa Studio20 fac parte o multime de tinere frumoase si talentate care si-au dorit sa uite de problemele financiare si sa depaseasca orice obstacol pentru a fi implinite pe toate planurile. Alaturi de ele poti fi si tu in tabloul succesului, daca esti o fire muncitoare si perseverenta. Nu ai nevoie de experienta, nu trebuie sa iti faci griji in privinta cunostintelor pe care le ai despre acest domeniu si nici nu trebuie sa te gandesti prea mult la cum te vei adapta acestui job. 

Sa fii model la un studio videochat Bucuresti de anvergura Studio20 este o meserie ca oricare alta, pe cat de captivanta si dinamica, pe atat de interesanta si plina de satisfactii. Acest job iti ofera siguranta pe toate planurile, cu atat mai mult in aceasta perioada, cand zeci sau poate chiar sute de tinere au ramas fara un loc de munca stabil si se afla in imposibilitatea de a-si mai plati ratele si facturile. 

Cele mai citite articole

Studio20 te ajuta sa treci peste aceasta perioada dificila! Inca din prima zi ca model la acest studio videochat din Bucuresti vei primi 1.000 de dolari pentru a-ti cumpara tot ce ai nevoie. Cu timpul, banii din videochat glamour se vor inmulti mai repede decat te-ai fi asteptat, astfel ca iti vei putea plati chiria chiar si in avans. 

Tot ce trebuie sa stii este ca Studio20 este mereu dispus sa iti ofere o mana de ajutor. „Pentru ca suntem un studio de videochat profesional, la Studio20 ajutam fetele care vor sa se mute din provincie in Bucuresti, sa-si gaseasca si sa-si inchirieze un apartament in Bucuresti si in celelalte orase in care avem studiouri de videochat, oferindu-le sumele necesare pentru primele luni, pe care le vor returna dupa ce incep sa castige suficient de multi bani”, sustine Andra Chirnogeanu, PR Manager Studio20. 

Insa meseria de model non-nude nu este pentru oricine. Desi multe fete au impresia ca pot deveni modele cat bat din palme, realitatea este cu totul alta. „Nu cautam fete care doar arata bine. Cautam fete obisnuite, dar inteligente, care sa stie cel putin limba engleza, la nivel mediu de conversatie”, mai spune Andra Chirnogeanu. Cu alte cuvinte, inteligenta si puterea de seductie devin calitati mult mai importante decat simpla goliciune.

Cele mai citite articole

You may also like