Home Fun Visele tale pot deveni realitate, cu o carieră la Studio20

Visele tale pot deveni realitate, cu o carieră la Studio20

by GetLokal.ro

Dacă simți că trebuie să faci sacrificii în viața personală sau profesională pentru ca visele tale să devină realitate, poate este momentul să pui totul un pic pe pauză și să vezi cum te poți reorienta către activități care sunt în beneficiul tău. Scapă de stresul cotidian asociat unui job obositor și lipsit de satisfacții – alege să faci o schimbare pentru tine, pentru cariera și visele tale. Alătură-te echipei Studio20 ca model de videochat!

După 20 de ani de activitate în domeniul videochat-ului și peste 20 de sedii deschise atât în țară, cât și în străinătate (Cehia, Ungaria, SUA, Columbia), se poate spune că Studio20 cunoaște deja toate secretele industriei pentru a asigura cele mai bune condiții de lucru. Deloc surprinzător, acest lucru nu este departe de adevăr, fiind una din cele mai cunoscute studio-uri de videochat din țară, dar și din lume. Renumele îi este confirmat constant de numeroase premii câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Desigur, Studio20 nu ar fi ajuns la o astfel de experiență în domeniu și un renume internațional fără actorii principali – modelele de videochat. Satisfacția acestora este în topul priorităților studio-ului de videochat, compania dorind să le asigure o răsplată pe măsura performanțelor fabuloase care contribuie la dezvoltarea continuă a studio-ului. Fericirea și împlinirea pe plan profesional duc la satisfacții și pe plan profesional, iar un angajat fericit va lucra în continuare cu plăcere!

Cum se traduc aceste satisfacții personale în viața reală? Cum ajung acestea să țină de cald și de foame și să asigure un trai mai mult decât decent? Simplu: printr-un pachet salarial extrem de atractiv, la care se adaugă numeroase bonusuri și beneficii suplimentare, pentru ca tu să îți transformi toate visele în realitate!

 

Să ne axăm întâi pe câștigul financiar. Pe baza unui contract de muncă 100% legal, Studio20 asigură oricărui model nou angajat (indiferent de nivelul de experiență sau chiar de lipsa experienței) un venit minim garantat de 1000$, la care se adaugă comisionul de bază de 50% valabil încă din prima zi de lucru. Ulterior, se vor adăuga numeroase alte bonusuri de 5% în următoarele situații: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung.

Pe lângă acestea, după 3 luni de activitate în cadrul companiei, fiecare model va avea oportunitatea de a-și realiza vise mărețe și mai costisitoare – precum propriul apartament sau autovehicul, excursii sau bijuterii scumpe, operații estetice – fără drumuri nesfârșite la bancă și calcule complicate. Studio20 va oferi modelelor posibilitatea de a accesa un credit fără dobândă și fără comisioane direct de la companie, ratele fiind reținute direct din venitul lunar. Pe scurt, vei obține sumele dorite cu efort minim și fără să dai triplu înapoi!

Dacă fondurile le ai acum asigurate, trebuie să ai și timpul necesar pentru a-ți realiza visele! În acest sens, Studio20 oferă flexibilitate privind programul de lucru: poți lucra în ture pe timpul zilei, seara sau chiar noaptea, fie de la unul din sediile Studio20 sau de la tine acasă. Astfel, îți poți dedica timpul pentru studii, cursuri, hobby-uri, pasiuni sau orice altceva este important în viața ta personală.

Nu în ultimul rând, cum am menționat anterior, lipsa experienței nu va reprezenta un impediment în angajarea ta ca model în cadrul Studio20. Compania va asigura o perioadă de training și consiliere de imagine în cadrul primei ședințe foto pentru ca tu să te bucuri de performanțe cât mai curând posibil și să realizezi veniturile de care ai nevoie pentru un trai lipsit de stresul cotidian cauzat de un loc de muncă prost plătit. Reușitele tale, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, vor deveni și reușitele Studio20!

 Acum, nu trebuie decât să faci primul pas: intră aici pentru a afla detalii privind angajarea în cadrul Studio20, iar ulterior, totul va veni de la sine! Fă alegerile potrivite pentru ca visele tale să prindă formă în viața reală și să îți aducă satisfacțiile pe care le meriți!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like