Home Familie 10 Rugaciuni facatoare de minuni

10 Rugaciuni facatoare de minuni

by GetLokal.ro

Despre forta rugaciunii nu mai incape indoiala ca s-a convins toata lumea, inclusiv oamenii de stiinta, care au dat publicitatii numeroase studii in acest sens, de-a lungul timpului. “O rugaciune este un remediu puternic”, spunea Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg.Profesorul Slezin a facut ceva de necrezut: a masurat puterea rugaciunii. El a inregistrat electroencefalogramele unor calugari in timp ce se rugau si a captat un fenomen neobisnuit – “stingerea” completa a cortexului cerebral. Aceasta stare poate fi observata numai la bebelusii de trei luni, atunci cand se afla langa mamele lor, in siguranta absoluta. Pe masura ce persoana creste, aceasta senzatie de siguranta dispare, activitatea creierului creste si acest ritm al biocurentilor cerebrali devine rar, numai in timpul somnului profund sau al rugaciunii, asa dupa cum a dovedit omul de stiinta. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscuta “trezie usoara, in rugaciune” si a dovedit ca are o importanta vitala pentru orice persoana.

Si daca v-ati intrebat vreodata de ce Fecioara Maria este pomenita la fiecare slujba  prin rugaciuni, cantari religioase, acatiste sau paraclise, exista o puternica motivatie. Pe Fecioara Maria o au ca şi ocrotitoare copiii care au fost botezaţi cu numele ei sfant si tot ea e purtatoarea de grija a tuturor manastirilor din tara noastra. Cand avem necazuri, cand suntem bolnavi, cand suntem in grele incercări cerem ajutor de la Maica Domnului. Sfanta Fecioara fiind considerata o bună mijlocitoare catre Dumnezeu si ori de cate ori ii cerem ajutorul, rugaciunile noastre nu raman neascultate.

10 Rugaciuni facatoare de minuni – Fiecare la ce ajuta

1. Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

 „Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

Cele mai citite articole

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorința).

Vezi lista de rugaciuni aici: https://top1.ro/rugaciuni-facatoare-minuni/

Cele mai citite articole

You may also like