Home Utile 2 motive pentru care gelosii cumpara microfoane spion

2 motive pentru care gelosii cumpara microfoane spion

by GetLokal.ro

2 motive pentru care gelosii cumpara microfoane spion

Persoanele care sunt geloase cauta tot timpul solutii creative pentru a afla ceea ce vor sa stie. De cele mai multe ori apeleaza la microfoane spion pentru ca sunt usor de integrat intr-o incapere fara sa fie vazute, sunt foarte eficiente si au un pret rezonabil. Aspectul acestor microfoane poate imita orice alt obiect cunoscut, ceea ce face ca microfonul sa nu fie observat.

Microfoanele spion inregistreaza sunetele in timp real

De foarte multe ori sunetele pot fi chiar ascultate in timp real. Asta inseamna ca ori ce cate ori partenera vorbeste la telefon sau are musafiri, se vor auzi toate discutiile si partenerul gelos va putea sa isi dea seama daca are sau nu motive intemeiate de gelozie. 

Uneori, discutiile la telefon sunt cele mai interesante pentru gelosi deoarece nu le pot asculta. Daca mesajele pot fi citite de pe telefon sau de pe mail si de pe chaturi, atunci cand gelosul vede apeluri formate si convorbiri lungi, poate doar sa deduca pe baza imaginatiei sale ce anume s-a discutat. De aceea, microfonul spion este acolo pentru a lamuri lucrurile.

Microfoanele spion inregistreaza si sunete suspecte

Cele mai citite articole

Nu doar convorbirile telefonice sunt importante, ci si celelalte sunete suspecte. Uneori, doar ascultand sunetele, o persoana isi poate da seama de ceea ce se intampla in interior si poate sa isi faca o idee despre cat de intemeiate sunt banuielile sale. 

Desigur, nu este o regula ca un partener infidel sa isi aduca prietenul sau prietena acasa, si de ce cele mai multe ori nu va face asta. Insa exista si gelosi care au parte de aventura vietii lor atunci cand asculta ce se intampla in lipsa lor. 

Microfoanele spion pot inregistra si alte sunete dincolo de motivele pentru care au fost instalate

Un alt aspect important este ca microfonul va inregistra orice, asta insemnand ca, daca unul din copii vorbeste la telefon, parintele il va auzi si pe el si poate detecta la timp daca are probleme si daca are activitati interzise. Chiar daca nu are legatura cu subiectul geloziei, o astfel de informatie este foarte importanta si trebuie luata in calcul.

Cele mai citite articole

You may also like