Home Fashion 5 modele de haina de blana pe care le poti alege daca preferi un stil elegant

5 modele de haina de blana pe care le poti alege daca preferi un stil elegant

by GetLokal.ro

Hainele de blana sunt intotdeauna o emblema a elegantei si rafinamentului. Ele sunt preferate de catre femei de toate varstele si sunt foarte calduroase in perioada anotimpului rece. Paisi iti ofera multiple modele de haine de blana speciale, realizate cu grija din cele mai bune materiale naturale. 

Iata 5 modele de haine de blana pe care le poti cumpara daca vrei sa iesi in evidenta oricand:

Alege haina light grey de vizon cu maneci largi, daca vrei sa iesi in evidenta la orice intalnire

O haina de blana light grey de vizon este o pisa de vestimentatie statement. O sa poti sa o porti la orice gen de intalnire de afaceri sau pentru serile de eveniment. O sa te bucuri de atentia tuturor celor care te vor privi. Manecile sunt foarte frumoase si elegante si te ajuta sa poti purta manusi fine, rafinate. 

Poti opta pentru o haina de blana de vizon cu guler supradimensionat si scurta, care poate sa fie purtata la fuste de diverse dimensiuni

Cele mai citite articole

Daca vrei o varianta care sa fie potrivita pentru orice tip de fuste elegante, de diverse dimensiuni, poti opta pentru o haina din vizon cu guler supradimensionat. Aceasta haina scurta se poate asorta cu o fusta lunga, din material fin, pentru o gala eleganta, sau cu o fusta de dimeniuni medii pentru o seara romantica in oras. 

O jacheta din blana naturala de vizon maro poate sa fie purtata cu un costum office la o intalnire oficiala

O intalnire oficiala, speciala pentru tine sau pentru business-ul tau, poate necesita un anumit tip de vestimentatie. Poti asorta un costum elegant cu o jacheta din blana naturala de vizon, maro. Vei descoperi modele pe site-ul Paisi. 

Jacheta de blana naturala vizon cu gluga, dark cheddar poate sa fie haina ta de tip semnatura

Aceasta jacheta iese in evidenta de fiecare data si te ajuta sa ai un look interesant, care este iesit din comun. Culoarea si croiala acestei haine de blana sunt deosebite. De aceea o sa atragi atentia asupra ta de oricate ori decizi sa folosesti aceasta jacheta. Poti sa o porti la o multitudine de tinute elegante, dar si casual elegante. 

Jacheta de blana naturala de vulpe alba, pictata manual

Modelul acestei jachete de la Paisi este deosebit. El iese in evidenta si te ajuta sa construiesti tinute neobisnuite, speciale. Poti sa te imbraci cu aceasta jacheta la orice tip de iesire in oras unde vrei sa te remarci. Poti folosi haine si accesorii elegante care sa fie in trend sau clasice, care se remarca prin croieli frumoase, atemporale. 

Cele mai citite articole

You may also like