Home Fashion 3 greșeli de modă făcute de băieții mari

3 greșeli de modă făcute de băieții mari

by GetLokal.ro

Există o credință răspândită în rândul bărbaților că doar un bărbat înalt, care cântărește aproximativ optzeci de kilograme și are o formă proporțională poate purta haine la modă. Înseamnă asta că un bărbat care este „puțin mai mare” ar trebui să ignore complet ceea ce poartă? Clar nu! Un tip cu puțină burtă este aproape obligat să acorde mai multă atenție ținutei sale. Desigur, dacă vrea să acopere imperfecțiunile figurii sale.

Realitatea, însă, este că persoanele supraponderale fac adesea greșeli de stil care, în loc să acopere prea multă greutate, doar o subliniază. În acest articol vei afla despre cele mai importante greșeli ale bărbaților supraponderali. Elimină-le și vei face primul pas pentru a te face să te simți masculin în hainele pe care le porți și să nu-ți pierzi încrederea.

În primul rând – haine prea mari!

Moda bărbătească și, în special, moda pentru bărbații supraponderali și obezi, a crescut cu o serie de mituri. Aceste mituri sunt repetate nu numai de părțile interesate în sine, ci și de vânzători, care adesea sfătuiesc bărbații cu privire la achiziții și pur și simplu sfătuiesc rău. Mitul hainelor prea mari este unul dintre cele mai frecvente și, în același timp, dăunătoare.

Poartă ținute asortate. Paradoxal, unele camasi barbati XXXL sau tricourile mai strânse îți vor face silueta mai masculină și mai proporțională. Desigur, ar trebui să îți amintești să nu exagerați invers, pentru că într-o ținută prea strânsă vei sublinia kilogramele în plus.

În al doilea rând – nu sublinia burtica!

Pentru a te îmbrăca bine, tot ce trebuie să faci este să urmezi două reguli: ascunde ceea ce arată rău și atrage privirile spre locuri care arată mai bine. Este simplu, nu-i așa? Singura întrebare este cum să o faci.

Cele mai citite articole

Cel mai adesea la bărbații supraponderali, burta este locul cel mai problematic. Prin urmare, eforturile tale ar trebui să urmărească să o sublinieze cât mai puțin posibil. Și adesea este exact opusul. Deci, cum ascunzi burta?

În primul rând, evită sacourile, hanoracele și puloverele cu manșete în partea de jos. Strângând hainele pe burtă sau sub ea, îți faci silueta tăiată la înălțimea ei, ceea ce arată clar că burtica este rotundă și mare. Jachetele cu puf au și ele un efect similar, așa că dacă ai kilograme în plus, este mai bine să le lași la magazin.

Centura poate fi, de asemenea, o problemă – dacă are o culoare diferită de cea a pantalonilor și iese în evidență, cu siguranță va atrage privirea către acele zone. O soluție bună este să alegi cureaua în aceeași culoare cu pantalonii – atunci nu va atrage deloc atenția. Iar pentru stilizările elegante, este o idee bună să înlocuiești cureaua cu bretele elegante. Pantalonii și diferitele modele de camasi barbati  vor arăta mai natural și pur și simplu te vei simți mai confortabil.

În al treilea rând – fii atent cu culorile!

Negrul te face mai subțire. Este un fapt. Trebuie să recunoști că acesta este unul dintre cele mai populare sfaturi oferite persoanelor care doresc să acopere unele lacune (sau mai degrabă excese) din silueta lor. Într-adevăr, îmbrăcarea hainelor negre te face să îți subțiezi optic silueta. Dar asta înseamnă că, dacă ai câteva kilograme în plus, ar trebui să arăți întotdeauna ca un director funerar? Clar nu!

Amintește-ți că printre culorile întunecate nu sunt doar negru și grafit. Toate nuanțele de albastru marin, maro sau chiar verde pot fi considerate și întunecate. Chiar dacă ai nevoie să pari mai subțire, asta nu înseamnă că trebuie să fiți întotdeauna negru din cap până în picioare. Cu toate acestea, evită anumite modele și culori.

În primul rând: pastelurile și culorile strălucitoare merită uitate. Mai mult, este posibil să fii dezavantajat de o împărțire clară a figurii, selectând în mod semnificativ culori diferite de sus și de jos (de exemplu, partea de sus deschisă și partea de jos întunecată). Este mult mai bine să menții consistența pe toată lungimea corpului tău. Și un alt lucru important – dungile orizontale îți împart figura și îți subliniază curbele. Lasă-le pentru colegii tăi subponderali.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil