Home Fun Top 4 cadouri corporate unisex pe care sa le oferi colegilor sau angajatilor

Top 4 cadouri corporate unisex pe care sa le oferi colegilor sau angajatilor

by GetLokal.ro
ateliere creative business

Te-ai gandit vreodata ca egalitatea sexelor la locul de munca este acum mai prezenta decat oricand? In prezent companiile moderne nu fac o diferentiere pe sexe a colectivului, ci se ofera sanse egale, in orice domeniu, deopotriva femeilor si barbatilor. Asa se face ca, atunci cand vine vorba despre a oferi mici atentii sau cadouri corporate, este nevoie sa se aleaga acele idei care sa satisfaca deopotriva ambele sexe. Ideile exista insa, drept pentru care iti prezentam in cele ce urmeaza 3 idei de cadouri corporate unisex pe care le poti oferi colegilor sau angajatilor tai.

Ateliere creative pentru colectiv

cadouri corporate

Atelierele creative sunt un cadou inedit pentru angajati si colegi, deoarece pe langa experienta invatarii unui lucru nou, poti oferi angajatilor si un moment de bonding si de reducere a stresului. Atelierele creative de la Artizan Urban sunt o solutie speciala de petrecere a timpului si iti ofera deopotriva si o experienta unica, de grup, pe care oricine o va tine minte. Poti crea bijuterii sau poti picta tablouri, fara a te teme ca cineva se poate simti exclus, prin prisma specificului activitatii. 

Ce este mai important este si faptul ca aceste ateliere creative business asigura distractia si relaxarea unui timp petrecut dincolo de barierele locului de munca, iar acest lucru inseamna o trecere dincolo de cerintele care tin de varsta, cunostinte sau sex.

Tablouri unice si speciale

In atelierul Artizan Urban iau nastere cele mai inedite tablouri, realizate din piese si mecanisme de ceas, slefuite , curatate si prelucrate astfel incat imbinarea lor sa fie perfecta. Tablourile sunt un cadou special, nici prea personal, nici dependent de sexul persoanei care primeste darul, insa cu adevarat un dar apreciat datorita caracterului unic. 

Cosuri cadou cu bunatati

Cosurile cadou sunt cadouri corporate deosebite, mai putin grevate de unicitate si creativitate, dar care isi indeplinesc rolul foarte bine. Poti opta pentru cosuri cu bunatati sau cosmetice, dulciuri sau vin pentru ca fiecare dintre acestea se vor potrivi perfect colegilor sau angajatilor tai. 

Vouchere si cupoane

Daca vrei sa oferi cadouri corporate speciale, de care sa se poata bucura orice, atunci voucherele vor fi o idee foarte buna. Singurul aspect pe care nu il rezolva aceste vouchere este cel personal, deoarece un astfel de dar este rece, impersonal si nu este tocmai grevat de ideea de implicare si grija.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!