Home Servicii 4 tipuri de compactoare de deseuri, ideale pentru afacerea ta

4 tipuri de compactoare de deseuri, ideale pentru afacerea ta

by Dinu Alexandra

Diferite business-uri pot beneficia foarte mult de pe urma investitiei intr-un compactor de deseuri. Unele dintre aceste beneficii includ: economisirea de spatiu, transport, timp si combustibil, deoarece deplasarile efectuate la groapa de gunoi sau depozitele de deseuri sunt reduse semnificativ. Exista compactoare diferite pentru a se potrivi diferitelor tipuri de business.

Compactoare Combo

Ideale pentru spitale, restaurante, statiuni, spatii medicale si de ingrijire a sanatatii, clinici de ingrijire medicala, cafenele, iahturi, cazinouri, bucatarii comerciale, colegii, parcuri de distractie si multe altele. Marele avantaj al acestui tip de compactor este mobilitatea. Acesta vine insotit cu un lift-cart pentru a ridica si transporta sacul de deseuri, lucru care sporeste siguranta si gestionarea spatiului.

Acest tip de compactor este recomandat in situatiile in care distanta de la compactor la locatia tomberonului este una mare. In plus, daca nu aveti suficient spatiu pentru a intra cu un carucior pentru a ridica balotii de deseuri, atunci acest compactor dotat cu lift-cart este chiar mai avantajos.

Compactoare portabile

Acestea sunt ideale pentru scoli, cazinouri, institutii medicale si de ingrijire a sanatatii, colegii, hoteluri, bucatarii comerciale, spitale, restaurante, parcuri de distractii, camere utilitare, nave, statiuni, porturi de agrement si multe altele. Un astfel de compactor vine insotit de un container din plastic cu un sac din poliester. Deseurile sunt presate si transformate intr-un balot. De asemenea, un astfel de compactor vine insotit cu un carucior care te ajuta sa muti balotii de deseuri.

Cele mai citite articole

Compactoare manuale

Compactoarele manuale sunt destinate firmelor mici care nu se confrunta cu cantitati prea mari de deseuri, cum ar fi restaurantele, magazine etc. O astfel de presa de balotat are dimensiuni reduse si este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul. Poate reduce volumul deseurilor cu pana la 50% – 70%. Este asadar o presa potrivita pentru a compacta carton, hartie sau folie de plastic. Utilizarea ei va ofera beneficii legate de managementul deseurilor, asa cum va ofere si alte compactoare profesionale oferite de AweCompactors.

Compactoare cu melc

Un compactor cu melc este recomandat pentru tratarea materialelor extrem de voluminoase, cartoane, paleti din lemn si ambalaje mari. Datorita conformatiei sale, acesta este un sistem ideal pentru activitati industriale stabile, pentru centrele de colectare sau statii de transfer. Melcul sistemului de compactare asigura un raport de compresie ridicat, facilitat de actiunea de tocare realizata de catre un dispozitiv in faza de incarcare.

Un astfel de model poate compacta volume mari de deseuri si permite alimentarea continua in volume mari. Deseurile sunt compactate intr-un container atasat.

Compactorul cu melc poate fi montat, in functie de tipul de material de tratat, cu un dispozitiv de transport care faciliteaza afluxul de deseuri pentru compactarea lor. Acest echipament poate fi combinat cu un container mobil cu o capacitate de pana la 40 de metri cubi.

Cele mai citite articole

You may also like