Home Fashion 4 tipuri de încălțăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

4 tipuri de încălțăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

by GetLokal.ro

Dressingul unei femei poate să fie copleșitor uneori. Însă fiecare ținută se potrivește unui tip de genți și cercei și cel mai important unui tip de încălțăminte. Este foarte important ce alegem să cumpărăm și la ce ținută ne-am gândit când am cumpărat o pereche de pantofi. O pereche de pantofi poate să facă parte din combinația genială a doua sau trei ținute.

Iată cele 4 perechi de încălțăminte care nu trebuie să lipsească din dulapul tău!

Pantofi cu toc

Definiția unei ținute elegante o fac pantofii cu toc, care sunt potriviți oricărui sezon. Aceștia se regăsesc în mai multe modele și culori, însă cei mai des întâlniți sunt pantofii stiletto de lac. Paleta de culori întâlnită la acest tip de încălțăminte este uimitoare. Culorile închise cum ar fi negru, roșu, albastru închis sau gri sunt înlâlnite în anotimpurile reci însă în anotimpurile calde culorile pe care le întâlnim sunt galben, albastru deschis, roz, turcoaz și altele. 

Pantofii cu toc nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră. Fie ca vorbim de pantofi stiletto sau cu vârf rotund, aceștia ne completează ținutele pentru evenimentele de gală. Întreținerea acestor pantofi se face foarte ușor, aveți nevoie doar de o cârpă umedă cu care să îi ștergeți. După ce i-ați curățat este recomandat să aveți o cârpă uscată cu care să îi ștergeți și după aceea îi puteți pune la loc în cutia lor. Se recomandă curățarea lor după fiecare folosire.

Sandale

Acest tip de încălțăminte este întâlnit pe timpul verii sau al primăverii. Sandalele cu toc au nota lor de eleganță, datorită curelelor care țin piciorul. Acest mic detaliu scoate în evidență manichiura dumneavoastră. Sandalele fără toc, cu platformă sunt folosite pentru uzul de zi cu zi. Aceste modele variază în funcție de preferința dumneavoastră și sunt ușor de întreținut.  Sandalele fără toc se pot asorta aproape oricărui tip de ținută în funcție de modelul lor și de materialul acestora.

La fel ca pantofii cu toc, sandalele trebuie să aibă un loc în dressingul dumneavoastră.

Ghetele

Cele mai citite articole

Ghetele sunt întâlnite în sezonul rece și ploios. Fără îndoială ghetele de femei nu pot să lipsească din garderoba dumneavoastră. Un model de ghete bine ales vă poate proteja piciorul împotriva umezelii și să vă aducă un ton de culoare ținutei. Acest tip de încălțăminte are o grămadă de modele, iar cei de la Modlet.ro o prezintă chiar pe site-ul lor.

O ținută casual poate fi asortată cu perechea potrivită de ghete sau chiar o ținută care conține blugi. Ghetele se pot accesoriza mai multor ținute datorită materialului de piele des întâlnit.

Întreținerea acestora este ușoară, aveți nevoie de un bol cu apă călduță și puțin oțet pentru a scoate petele de noroi fără a lăsa urme.

Adidașii

Adidașii sunt perechea sport de încălțăminte care este cea mai întâlnită și ușor de asortat mai multor ținute vestimentare. Materialul adidașilor variază în funcție de preferințe. De la adidași din plasă, piele sau piele întoarsă, aceștia cu siguranță se regăsesc în garderoba dumneavoastră. Putem să alegem o pereche de adidași albi cu platformă unei ținute casual. Sunt ușor de întreținut și de păstrat.

În final, aceste tipuri de încălțăminte trebuie să îi regăsiți în garderoba dumneavoastră. Diferitele modele vă oferă posibilitatea de a vă stiliza toate ținutele.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil