Home Fashion 4 tipuri de outfituri cu cămăşi în carouri pentru bărbaţi, pe care trebuie să le încerci

4 tipuri de outfituri cu cămăşi în carouri pentru bărbaţi, pe care trebuie să le încerci

by GetLokal.ro

Cămăşile în carouri sunt foarte iubite şi apreciate de către bărbaţi, pentru o multitudine de tipuri de outfituri. Ele sunt versatile, uşor de purtat şi de asortat. Poţi să te bucuri de culori vii sau de cele deschise, pastelate, folosind camasi carouri barbati.

Gama este prezentă pe piaţă din anul 1991, având o experienţă vastă legată de producţia articolelor vestimentare de calitate superioară. Are centrul de producţie în Sibiu, însă are şi peste 300 de magazine partenere, peste tot în ţară. Este un brand românesc care pune accentul pe calitate, pe inovaţie şi pe diversitate. 

Poţi descoperi în ofertele Gama.ro şi accesoriile care reuşesc să întregească orice tip de ţinută, precum papioane barbati sau cravatele colorate pe care le poţi purta într-o multitudine de situaţii. 

Iată 4 tipuri de outfituri care implică purtarea cămăşilor în carouri pentru bărbaţi.

1. Cămaşă cu carouri negre şi maro alături de o pereche de pantaloni casual negri

Cele mai citite articole

O primă ţinută pe care o poţi încerca este cămaşa cu carouri negre şi maro, pe care o poţi asorta cu o pereche de pantaloni casual de culoare neagră. Astfel, o să obţii o imagine simplă şi care o să te ajute să te simţi bine întreaga zi, în multiple situaţii. Poţi purta această combinaţie la plimbare, la ieşirile în oraș sau la cumpărături, la întâlnirile cu prietenii sau chiar la anumite tipuri de job-uri.

2. Cămaşă albă cu carouri şi nasturi vişinii şi un papion visiniu

Dacă vrei să ieşi în evidenţă la un eveniment tineresc şi vesel, poţi opta pentru o cămaşă albă cu carouri vişinii şi cu papion de aceeaşi culoare. Astfel, o să te remarci prin stilul tău deosebit şi o să atragi toate privirile. Papionul poate avea aceeași nuanţă sau poţi chiar să te joci cu anumite combinaţii deosebite.

3. Cămaşă bleumarin cu carouri verzi pentru o ţinută casual

Poţi cumpăra de la Gama.ro o cămaşă albastră cu carouri verzi. Ea te va ajuta să realizezi diverse tipuri de ţinute casual, alături de blugi sau pantaloni casual din bumbac sau alte fibre.

4. Cămaşă regular cu carouri deosebite albastre şi pantaloni bej, pentru o ţinută casual elegant

O ţinută casual elegant care se va remarca este cea care are combinaţiile de bej cu albastru.

  1. Cămaşă roşie cu carouri albastre şi mânecă scurtă, pentru o ieşire cu prietenii

Cămaşa roșie cu carouri albastre cu mânecă scurtă este perfectă pentru sezonul cald, la o ieşire casual alături de prietenii tăi.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil