Home Fashion 5 accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

5 accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

by GetLokal.ro

O femeie are nevoie de mai multe accesorii pentru a putea completa un outfit de senzație, care să atragă privirile tuturor. Fie că este vorba de o ținută casual sau de o apariție elegantă, accesoriile nu trebuie să lipsească din peisaj! De multe ori, micile detalii fac diferența, iar în cazul unei ținute, accesoriile sunt cele care scot din anonimat întregul outfit și atrag atenția tuturor. Așa că iată care sunt cele cinci accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei!

Curele

Curelele sunt accesorii practice, însă în același timp, te ajută să creezi o iluzie optică asupra siluetei tale. O curea te poate ajuta să îți accentuezi talia, să ascunzi anumite defecte, sau să pui în valoare o anumită piesă vestimentară. De asemenea, o curea bine aleasă poate completa într-un mod extraordinar o ținută casual.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare nu ar trebui să lipsească de pe lista ta de accesorii. Pe lângă faptul că îți oferă protecție împotriva razelor ultraviolete și că te ajută să îți ascunzi cearcănele, ochelarii de soare oferă și un plus de eleganță oricărei ținute. Totuși, culoarea și forma ochelarilor de soare depind extrem de mult de ținuta pe care o porți. Spre exemplu, pentru un outfit casual, poți alege ochelari de tip aviator, iar pentru un look elegant, poți opta pentru ochelarii de tip cat eye.

Pălării

Pălăria este un accesoriu care oferă un plus de eleganță oricărei ținute. Fie că optezi pentru o pălărie groasă din stofă, sau pentru una de vară, din paie, acest accesoriu va pune în valoare orice outfit, și, în același timp, va fi și util în zilele în care nu ai timp să îți aranjezi părul. În plus, pălăriile oferă o notă de mister și te pot ajuta să scoți din anonimat anumite piese de vestimentare. Încearcă să alegi mai multe modele de pălării, astfel încât să le poți asorta cu mai multe ținute.

Genți

Geanta este un accesoriu extrem de important pentru orice ținută, așa că ar fi ideal să ai în garderoba ta mai multe modele, pe care să le asortezi cu diferite piese vestimentare. Gențile plic, oversize, elegante sau casual doar câteva dintre modelele cel mai des întâlnite. Totuși, modelele clasice rămân, în continuare, cele negre, dar și cele în culori neutre, care pot fi asortate mult mai ușor cu orice tip de outfit. Pentru a te putea bucura mai mult timp de o geantă, ar fi recomandat să alegi un model dintr-un material de calitate, chiar dacă prețul va fi mai ridicat. În plus, anumite colecții de genți includ și portofele de damă din piele, care sunt extrem de chic și pot fi folosite zi de zi.

Pantofii cu toc

Pantofii stiletto vor aduce întotdeauna un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute, așa că nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Totuși, dacă alegi o pereche de pantofi cu toc, va trebui să acorzi atenție anumitor detalii. Evită tocurile prea mici, deoarece te vor face să pari scundă, dar și pantofii cu platforme, deoarece sunt vulgari în combinație cu anumite piese vestimentare. Tocmai de aceea îți recomandăm pantofii cu toc subțire și bot ascuțit, care îți vor face picioarele să pară mult mai lungi și gleznele mai subțiri.

Acestea sunt o parte din cele mai importante accesorii care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei, fiind ușor de asortat cu o mulțime de piese vestimentare.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like