Home Ne place 5 joburi care nu presupun efort fizic susținut

5 joburi care nu presupun efort fizic susținut

by GetLokal.ro

Haide să recunoaștem, nu toți suntem mari fani ai efortului fizic. Sigur, mergem la sală sau alergăm din când în când, dar un job care implică o grămadă de activitate fizică cel mai probabil nu va fi pe placul oricui. Desigur, dacă mai există și contraindicații medicale nici nu mai încape discuție. Dacă ajungi acasă seara și nu mai poți să stai cu ochii deschiși nici măcar zece minute, e foarte posibil să fii mult prea obosit. Pentru a evita efortul fizic care te suprasolicită, ai putea să te interesezi de unul dintre joburile următoare.

Șofer

Fie că discutăm de transportul public sau de cel privat, meseria de șofer nu este foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Desigur, există posibilitatea de a mai schimba o roată din când în când dar, în majoritatea cazurilor, vei sta liniștit la locul tău. Dacă îți place să conduci și să o faci într-un mod calm și relaxat, acesta va fi cu siguranță un loc de muncă potrivit pentru tine. Unde mai pui și faptul că șoferii iscusiți vor avea mereu de muncă, transportul în comun sau privat fiind o alternativă mai mult decât potrivită la mașina personală în anumite orașe.

Asistent manager

Dacă ești în căutarea unui job de birou care să nu te solicite prea tare, dar care să te țină totuși în priză puțin, ai putea alege și postul de asistent manager. În calitate de mână dreaptă a unui director sau manager, vei avea parte de multe interacțiuni cu oameni de afaceri și cel mai probabil vei avea de îndeplinit câteva comisioane de-a lungul și de-a latul orașului. Totuși, cel mai probabil în majoritatea timpului nu vei avea de cărat mai mult decât o servietă sau o cafea. Dacă ești pasionat sau pasionată de mediul de afaceri sau de relațiile interumane, aceasta poate fi portița ta de intrare în lumea corporate.

Agent de call center

Deși pare la prima vedere destul de simplă, meseria de agent de call center poate fi ușor epuizantă. Da, nu trebuie să faci muncă fizică, toată ziua ți-o vei petrece pe un scaun, dar ai grijă ce tură alegi. Dacă lucrezi nopțile ai putea să obosești destul de repede. Altfel, meseria de agent de call center poate fi extrem de relaxantă, mai ales dacă ești pasionat de oameni și de poveștile lor. Abilitățile de comunicare, empatia și plăcerea de a-i ajuta pe ceilalți te vor propulsa pur și simplu în această carieră. La fel o va face și învățarea unei limbi străine destul de exotice.

Model de videochat

O altă meserie în care empatia, abilitățile de comunicare și plăcerea de a asculta și a împărtăși povești sunt esențiale, videochatul are o reputație destul de neplăcută și asta în majoritatea cazurilor pe nedrept. Nu vei face mult efort fizic, asta e garantat, mai ales că întreaga interacțiune se va desfășura în fața unui monitor. Efortul tău va consta în lupta cu prejudecățile, luptă care va deveni din ce în ce mai simplă în momentul în care vei afla câți bani poți face din videochat. Desigur, asta implică și alegerea unei afaceri legale și profitabile, precum studioul de videochat Models4Models.

Designer grafic

Cele mai citite articole

Acest job îți va stresa cu adevărat mușchii, dar mai degrabă pe cei creativi. Meseria de designer grafic este extrem de căutată și experții din acest domeniu iau acasă un salariu mai mult decât onorabil, asta în condițiile în care pot lucra aproape de oriunde și petrec toată ziua în fața unui ecran. Da, nu vei face aproape niciun efort fizic, dar imaginația ta trebuie să fie gata să se întindă și încordeze ori de câte ori este nevoie.

Tu ce job relaxant crezi că ți se potrivește cel mai bine?

 

 

 

 

Cele mai citite articole

You may also like