Home Evenimente Calitatea balustradelor din sticlă și cât de importantă este

Calitatea balustradelor din sticlă și cât de importantă este

by GetLokal.ro

Căutați balustradă de sticlă? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a începe proiectul.

De departe, sticla este cea mai populară alegere pentru balustradă modernă în acest moment. Este o alternativă în tendințe la balustradele și axele din lemn și să vedem de ce!

Balustrada de sticlă are un impact vizual uimitor, adaugă deschidere, face spațiile să se simtă mai mari și facilitează fluxul de lumină. Acesta adaugă lux și valoare unei case și, atunci când este proiectat și instalat corect, este incredibil de sigur și funcțional.

  1. Există diferite tipuri de sisteme de balustradă din sticlă.

Există o varietate de moduri de instalare a balustradei de sticlă. Uită-te la diferitele sisteme și ia în considerare modul în care aceste stiluri se încadrează în stilul general și stilul casei tale.

Balustrada din sticlă separată

Balustrada de sticlă separată este un sistem în care panourile de sticlă sunt fixate cu separatoare (cilindri rotunzi din oțel inoxidabil). Sticla are găuri pre-găurite, este nivelată în poziție, iar distanțele fixează panoul pe fața verticală a sistemului scării și podelei.

Cele mai citite articole

Balustradă de sticlă prinsă

Balustrada de sticlă fixată este un sistem în care panourile de sticlă sunt fixate cu cleme de sticlă montate pe stâlpi sau ocazional pe balustradă. Acest sistem oferă opțiunea de a utiliza stâlpi din lemn sau oțel și dacă doriți să evidențiați stilul și design-ul (din oțel sau negru), acest lucru este posibil datorită frecvenței stâlpilor necesari. Pentru unii, acesta este un stil foarte atrăgător.

  1. Luați în considerare siguranța și codurile locale de construcție

Este important să luați în considerare cerințele codului local de construcție din zona dvs. în ceea ce privește tipul de sticlă de siguranță (temperat, laminat) necesar sau permis.

ABC LUDENS oferă balustrade de sticlă securizată de cea mai înaltă calitate.

  • Sticla temperată este un fel de sticlă tratată termic care crește rezistența suprafeței și schimbă modelul de spargere. Dacă sticla se sparge în cuburi mici din motive de siguranță, veți vedea ca fisura are loc doar pe o singură parte. 
  • Sticla laminată inseamna două bucăți de sticlă topite împreună cu un strat inter. Acest lucru oferă rezistență sticlei și o siguranță suplimentară. În cazul spargerii, o parte a geamului se va sparge în timp ce cealaltă parte rămâne în poziție.
  1. Balustrada de sticlă necesită întreținere

Balustrada de sticlă în ansamblu are o întreținere generală mai mică pe termen lung decât un produs din lemn. Dar, în funcție de stilul dvs. de viață, întreținerea de zi cu zi va trebui să fie luată în considerare și asta pentru ca orice produs arată mult mai bine atunci când strălucește. Ai nevoie doar de o cârpă moale, săpun / oțet și apă, stai departe de orice spălător abraziv.

 

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil