Home Fashion Află CUM alegi încălțămintea potrivită pentru a scăpa de durerea de picioare în perioada de tranziție dintre anotimpuri!

Află CUM alegi încălțămintea potrivită pentru a scăpa de durerea de picioare în perioada de tranziție dintre anotimpuri!

by GetLokal.ro

Află CUM alegi încălțămintea potrivită pentru a scăpa de durerea de picioare în perioada de tranziție dintre anotimpuri!

Numeroase persoane se confruntă cu dureri de picioare, multe dintre acestea fiind provocate de diverse afecțiuni sau, pur și simplu, de încălțămintea incomodă purtată de-a lungul anului.

Dacă faci parte din această categorie, una dintre metodele de a scăpa de suferință, mai ales între anotimpuri, este purtarea unor încălțări cât mai joase și comode. Cum să alegi, însă, cea mai potrivită pereche? Iată câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens.

Iată care sunt cele mai comode încălțări indiferent de anotimp!

Când mergi la cumpărături, este destul de ușor să găsești o încălțăminte comodă atât pentru iarnă, cât și pentru vară, astfel că durerea de picioare va fi uitată pentru un timp. În perioadele de tranziție, însă, este din ce în ce mai greu să nimerești astfel de încălțări, mai ales ca, acum, primăvara și toamna tind să aibă aceleași caracteristici.

Mai nou, și vara pare destul de capricioasă din punct de vedere al vremii. Așadar, este foarte important să alegi mai degrabă adidași, balerini sau sandale, încălțări care pot fi purtate până toamna târziu.

Adidașii ameliorează durerea de picioare

Teoretic este foarte ușor să optezi pentru una sau mai multe perechi de adidași, care să îți amelioreze durerea de picioare. Însă, și aceștia pot fi incomozi, una dintre cele mai mari probleme cu care te-ai putea confrunta fiind bătăturile.

Prin urmare, este foarte important ca produsele alese să fie realizate din materiale de calitate – piele sau textil – care să permită piciorului să respire atunci când este mai cald afară. Pe deasupra, adidașii pot fi purtați atât primăvara, cât și toamna, iar vara îi poți asorta la diverse ținute sport sau casual.

Balerinii – vedetele primăverii

Cele mai citite articole

Într-adevăr, balerinii au ajuns vedetele primăverii, însă aceștia pot fi purtați oricând. Datorită faptului că au talpa joasă, vei putea să scapi de durerile de coloană și de picioare, mai ales de cele din zona gleznelor, cauzate de cele mai multe ori de pantofii sau de sandalele cu toc.

Când alegi o pereche de astfel de încălțări însă, trebuie să te asiguri ca oferă susținere picioarelor și că au o talpă nu foarte înaltă sau un toc mic (5 cm este înălțimea recomandată de către specialiști).

Sandalele pot fi purtate și între anotimpuri

Atunci când vara este aproape de final, vin acele zile în care este o plăcere să ieși la plimbări lungi în natură. În perioada respectivă, încă mai poți purta sandale, însă trebuie să fii atentă la modelul ales.

Cele cu platformă sunt mai comode, deci ideale dacă ai dureri de picioare. Însă, dacă te gândești la o încălțăminte joasă, o pereche de sandale de damă fără toc sunt cele mai potrivite, acestea putând fi purtate și în perioada de tranziție, nu doar toamna, ba chiar și la sfârșitul primăverii.

Dacă durerile de picioare îți dau bătăi de cap și nu știi cu ce să te mai încalți, scapă de aceasta problema cu o pereche nouă de încălțăminte, de preferat una clasică, pe care să o poți purta mai multe sezoane.

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

You may also like