Home Servicii Ai nevoie de ajutor pentru o inmormantare? Ce servicii ofera pompele funebre?

Ai nevoie de ajutor pentru o inmormantare? Ce servicii ofera pompele funebre?

by Dinu Alexandra

Rainbow Funerare, vă oferă pompe funebre complete, prestate cu mult bun simţ şi discreţie cu ajutorul echipei noastre de profesionişti , întotdeauna foarte atenţi la nevoile şi cerinţele dumneavoastră.

Oferim servicii şi produse funerare la un preţ calitate preţ foarte bun, venind în ajutorul dumneavoastră, 7 zile din 7, 24 de ore din 24, aşa că nu ezitaţi să ne contactaţi oricând aveţi nevoie. Oferim servicii funerare complete: consultanta, organizare de pomeni şi parastase, transport funerar, accesorii funerare (sicrie, coroane, mânere, crucifixuri, respete, cruci din lemn) şi toate celelalte servicii de care aveţi nevoie.

Oferim servicii funerare la a căror calitate şi preţuri sunt fără concurenţa. Noi oferim servicii şi produse funerare personalizate, de o calitate superioară, oferind suport clienţilor cu echipe de profesionişti, receptivi la nevoile, durerea şi cerinţele acestora. Experienţa noastră, dobândită în domeniul serviciilor funerare, o punem în slujba dumneavoastră oricând pentru a vă putea ajuta să depăşiţi mai uşor momentele grele generate de trecerea în nefiinţă a persoanei dragi. Serviciile noastre sunt gândite special, ca să aveţi mai mult timp pentru a sta lângă cei dragi pe tot parcursul procesiunii funerare.

Personal calificat şi echipamente de ultima generaţie

Firma noastră dispune de personal calificat şi profesionist care se va ocupa să vă ofere toate detaliile de care aveţi nevoie pentru a pregăti tot ceea ce este necesar, de la consultanta post mortem şi până la organizarea pomenii şi parastasului după înmormântare. Vă oferim servicii la preţuri accesibile, preţuri ca să se încadreze în bugetul dumneavoastră, deoarece ştim câte cheltuieli implica un astfel de eveniment nefericit.

Pachete funerare ieftine şi de calitate

Dispunem de pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu şi pachetul spital, rămânând la aprecierea dumneavoastră să alegeţi pachetul ce vi se pare a fi cel mai potrivit. Vă aşteptam să consultaţi oferta noastră şi să optaţi pentru ceea ce consideraţi că se încadrează atât în bugetul, cât şi în criteriile dumneavoastră de selecţie.

Personalul profesionist şi calificat al agenţiei Rainbow Funerare se angajează să ofere asistenţă demnă, respectuoasă şi compasiune pentru fiecare familie. Recunoaştem că fiecare familie este unică, tocmai de aceea personalul agenţiei oferă asistenţă personalizată cu scopul de a crea un serviciu semnificativ, care să fie onorabil în memoria celui iubit.

Agenţia Rainbow Funerare, oferă servicii complete cu accent pe ofertele tradiţionale de servicii, inclusiv:

  • Înmormântări tradiţionale;

  • Servicii memorial;

  • Servicii militare;

  • Asistenţă pentru fiecare familie;

  • Pre-planificare.

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!