Home Servicii 5 motive pentru care bateriile auto din gama Bosch sunt recomandate de specialisti

5 motive pentru care bateriile auto din gama Bosch sunt recomandate de specialisti

by Dinu Alexandra

La fel cum oamenii isi aleg hainele in functie de producator, si in cazul alegerii bateriei auto, producatorul are un cuvant greu de spus. Din gama Bosch fac parte numeroase modele de baterii auto care pot fi alese de cumparatori pentru autoturismele pe care le conduc.

Acestea sunt renumite pentru durata de viata pe care o au, pentru aspectul si fiabilitatea lor, pentru ca indeplinesc in mod perfect conditiile si caracteristicile mentionate in cartea masinii si pentru ca au o garantie de 24 de luni.

De ce prefera cumparatorii bateriile auto Bosch?

Bosch este o marca producatoare de piese auto si nu numai, foarte cunoscuta in intreaga lume. Aproape ca nu exista casa in care oamenii sa nu aiba cate o piesa de aparatura semnata de Bosch. Istoria Bosch este cat se poate de bogata, incepand in urma cu peste 125 de ani, iar acum a ajuns la cifra de afaceri impresionanta de cateva zeci de miliarde de euro.

Bateriile auto Bosch sunt produse pentru a se potrivi diferitelor autoturisme. Exista nu mai putin de 34 de tipuri de baterii auto Bosch, unele fiind capabile de a indeplini o sarcina foarte mare si de a fi potrivite pentru autoturismele foarte grele. Bateriile auto Bosch au un amperaj ce incepe de la 40 Ah si ajunge la 110 Ah, acoperind o larga plaja de automobile carora le sunt destinate. Asadar, sunt disponibile baterii auto clasic, premium, excel, fiecare gama avand diferite specificatii.

Spre exemplu, bateriile auto Bosch classic sunt dedicate autoturismelor cu aprindere prin scanteie sau prin compresie, cu capacitatea de pana la 4000 cmc, respectiv 2000 cmc. Bateriile auto Bosch din gama Excell sunt potrivite pentru toate clasele de automobile si sunt foarte rezistente, fara a necesita intretinere. Nu in ultimul rand, bateriile auto Premium sunt destinate autoturismelor cu aprindere prin scanteie ce au capacitatea de pana la 2500 CMC. Bateriile auto Bosch folosesc tehnologie destinata performantei, care nu dezamagesc utilizatorii.

Brandul Bosch reprezinta o solutie fiabila si universal valabila pentru autoturisme. Bineinteles, va trebui ca utilizatorii sa adapteze capacitatea si curentul de pornire dupa cum este mentionat in cartea tehnica a autoturismului. Indiferent cat de buna este bateria auto Bosch, este important ca utilizatorii sa tina cont de mai multe lucruri pentru a se bucura de aceasta cat mai mult timp posibil.

Asadar, este important ca utilizatorii sa nu lase luminile autovehiculului deschise, sa nu lase sistemul de incalzire auxiliara deschis, sa verifice in permanenta bateria auto in service, sa achizitioneze un regulator sau un incarcator al bateriei, precum si o husa pe care sa o foloseasca pe perioada iernii.

In concluzie, bateriile auto Bosch reprezinta alegerea ideala a conducatorilor auto care pun accent pe felul in care merge autoturismul, cat de repede porneste acesta pe conditii meteo vitrege, adica la temperaturi scazute, dar si a conducatorilor care doresc sa conduca in siguranta.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil