Home Ne place Scarile si treptele din sticla transforma complet arhitectura interioara fara costuri mari

Scarile si treptele din sticla transforma complet arhitectura interioara fara costuri mari

by Dinu Alexandra

Daca esti in cautarea unor solutii moderne pentru design interior, cu o functionalitate cat mai buna si cu un aspect cat mai placut scarile si treptele din sticla speciala arhitecturala sunt alegerea perfecta. Spre deosebire de scarile si treptele normale, din piatra sau din lemn, din alte materiale mate, scarile si treptele din sticla sunt mai usor de montat, au greutati reduse, sunt la fel de sigure precum cele normale, dar arata mult mai bine.

Ce avantaje au aceste scari si trepte din sticla? Rezista bine la uzura sau zgarieturi, in caz de vibratii sau socuri nu li se intampla nimic, pot fi alese mai multe tipuri de sticla pentru a putea avea un decor interior deosebit. Montajul unor scari si trepte din sticla nu dureaza mult, pot avea un design personalizat, pot fi transparente sau colorate, se vor integra usor in orice design ales.

Fiind din sticla securizata si laminata scarile si treptele vor sustine foarte bine greutati si presiuni mai mari, vor putea fi montate la orice nivel, prinderile le vor asigura o stabilitate foarte mare. Folosirea lor in interiorul unei case este o alegere inspirata mai ales ca permit trecerea luminii si dau impresia de spatii mai mari si mai elegante.

Cu scarile si treptele din sticla designul interior are doar de castigat, preturile lor nu sunt foarte mari, firmele care le produc si le executa ofera multe variante de scari sau trepte realizate din sticla, usor de personalizat si de montat in orice spatii. Fiecare piesa din structurile din sticla este verificata si testata inainte de comercializare, orice alegere este una inspirata si simplu de pus in practica in cadrul unui proiect arhitectural existent.

Noile tipuri de scari, trepte din sticla sunt tratate special, sticla e foarte rezistenta, nu apare uzura fizica, indiferent de intretinere si de traficul suportat la nivelul lor.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil