Home Servicii Ai un patruped? Iata cum alegi salonul de frizerie canina potrivit!

Ai un patruped? Iata cum alegi salonul de frizerie canina potrivit!

by GetLokal.ro

Animalul de compania, in special cainele, este amicul necuvantator care ne face viata mai frumoasa si are grija sa ne inveseleasca atunci cand suntem tristi sau suparati. Evident, un caine nu inseamna doar o bucurie de lunga durata, ci vine la pachet cu multe responsabilitati, de la asigurarea hranei, la vizite regulate la veterinar si chiar la salonul de  frizerie canina.

Asa se alege salonul canin potrivit!

Inainte de a cumpara un caine, ar trebui sa fie analizat de catre medicul veterinar. De asemenea, catelusii au nevoie de rasfat si adesea este necesar sa le fie tunsa blana, tocmai de aceea o frizerie canina este una din cele mai bune solutii.

Saloanele de frizerie ofera urmatoarele servicii:

Tunsori diverse

In functie de rasa cainelui si blana pe care o are, acestia trebuie tunsi constant, indiferent de anotimp. Un plus de atentie va fi acordata celor care au blana incalcita, care pot ajunge sa sufere din cauza umiditatii si a caldurii.

Alegerea tunsorii potrivite se va face in functie de talia cainelui si aspectul fizic. Aici intervin specialistii frizeriei canine cu idei potrivite pentru fiecare rasa in parte.

Cele mai citite articole

Baie pe timp de vara

Daca stai la bloc si nu il poti spala in cada, poti merge la un salon de frizerie canina pentru o baie binemeritata, pentru a se bucura de un nivel potrivit de confort termic.

Folosesc tehnici speciale

Este recomandat ca niciodata cainele sa nu fie tuns de persoane care nu stiu. Recomandat este ca indivizii care au caini sa apeleze la specialisti in domeniu, care cunosc tehnici interesante cu ajutorul carora sa tunda patrupedele.

In plus, cainii nu sunt intotdeauna suficient de rabdatori pentru a sta nemiscati atunci cand sunt tunsi, iar cei care se ocupa de astfel de activitati stiu exact cum sa ii imbuneze pentru a rezista pe parcursul intregului procedeu.

Folosesc doar produse de calitate

Pe langa faptul ca reprezentantii frizeriilor se ocupa de tunsorile pentru necuvantatoare, ei se ocupa si de spalarea acestora, astfel incat cainii sa se simta mult mai confortabil. Sampoanele pentru animale si balsamurile de calitate fac diferenta cand vine vorba despre aspectul necuvantatoarelor!

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil