Home Servicii Alege echipamentele de monitorizare după destinația principală

Alege echipamentele de monitorizare după destinația principală

by Dinu Alexandra

Chiar dacă visul tău cel mai puternic nu este acela de a deveni un James Bond autohton, poți încerca așa, din amuzament măcar, să vezi dacă ai totuși asemenea abilități speciale cu ajutorul unor dispozitive spyware, ca de exemplu un echipament de înregistrat discret anumite conversații. Un astfel de microfon spion, pe care îl puteți cumpăra online cu ușurință, are un preț bun și vă poate ajuta în situații dintre cele mai neașteptate: de exemplu să înregistrați conferințele de la un eveniment unde, teoretic, nu prea aveți voie să faceți acest lucru.

Sau poate vă tentează mai degrabă utilizarea unei camere spy. Pentru a efectua o înregistrare video în secret, producătorii vă vin în ajutor cu niște echipamente încorporate în cele mai uzuale obiecte, care nu pot atrage sub nicio formă atenția.

De exemplu, vă puteți orienta spre un stilou cu cameră HD încorporată care este în măsură ca să înregistreze imagini de înaltă calitate chiar și cu sunet, precum și să realizați fotografii bune. Sau.. de ce nu, o pereche de ochelari de soare cu o cameră încorporată, bună de filmat în exterior. Multe modele de camere spion lucrează în spectrul invizibil al radiației infraroșii, astfel încât în întuneric vă puteți baza pe o cameră spion camuflată ușor în alt obiect fix sau pe care îl purtați cu dvs. fără ca acesta să atragă atenția.

Multe dintre aceste camere de supraveghere spion au o funcție dublă, cea secundară fiind aceea normală a obiectului în care se ascund, completând-o pe aceea de filmat a camerei spy în sine, îmbunătățind astfel camuflajul pe care îl oferă.

Oricum, primul scop al unei camere de supraveghere video este acela este de a obține dovezi video în mod discret, neobservabil, adică fără ca oamenii care apar în filmări să știe că sunt înregistrați. Este un obiectiv foarte diferit de ceea ce poate avea o cameră de supraveghere banală, deoarece într-o misiune de monitorizare nu este vorba de a încerca să previi ceva (de exemplu un jaf dintr-o locuință), ci de a lăsa acțiunea să se petreacă tocmai pentru a afla anumite informații.

Magazinele de tehnică de supraveghere discretă oferă tot soiul de obiecte  cu dispozitive spion în scopul de a obține înregistrări de calitate în orice situație posibilă: din locuința proprie, la locul de muncă, din mașină, într-un spațiu public (arteră rutieră, sală de conferințe, unitate de învățământ, instituție administrativă etc.).

Cum se alege corect o camera de spionaj?

Atunci când cumperi o cameră de spionaj, există trei aspecte fundamentale de care trebuie să ții cont.

1. Contextul în care va fi utilizată. Alegerea unui obiect cu un design adecvat situației în care intenționați să faci o activitate de monitorizare este extrem de importantă, nu o ignorați dacă nu vreți să ratați totul. De exemplu, un ursuleț de pluș e perfect pentru camera copiilor, deoarece nu va trece neobservat, dar în biroul directorului unei firme se va potrivi ca nuca în perete și va atrage cu siguranță atenția.

2. Spațiul unde va fi folosită camera spion: exterior, interior, dacă aparatul funcționează pe bază de conectare la internet sau fără etc. Mai contează și dacă userul va avea acces liber sau nu la acel spațiu monitorizat.

3.Timpul necesar pentru înregistrare. Aceasta este o problemă prezentă în cazul oricărei camere de supraveghere: fie ea obișnuită sau de spionaj. Bateriile dispozitivelor spion au, de regulă, o autonomie limitată datorită dimensiunilor mici, așa încât trebuie alese cu mare atenție din acest punct de vedere.

Specialiștii unui magazin cu notorietate în branșă vor putea să vă sfătuiască cel mai bine referitor la ce cameră de supraveghere este mai potrivită situației pentru care doriți ca să o achiziționați. Nu ezitați să îi contactați pentru că veți avea la dispoziție discreția lor deplină, alături de experiența profesională de înalt nivel.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like