Home Evenimente Alege inspirat fotograful de botez! Specialistii te sfatuiesc!

Alege inspirat fotograful de botez! Specialistii te sfatuiesc!

by Dinu Alexandra

Crestinarea celui mai mic membru al familiei este un motiv de bucurie atat pentru parinti, nasi, bunici, cat si pentru prieteni apropiati si pentru invitati. Parintii se straduiesc sa planifice o petrecere de botez cat mai reusita, care sa le ramana invitatilor in minte si in suflet, dar sa ii ramana si copilului ca amintire inregistrata peste ani si ani.

Singura modalitate prin care copilul va poate afla si vedea propria-i petrecere de botez este sa rasfoiasca albumul foto, atat pe suport de hartie, cat si pe suport digital, realizat cu ajutorul fotografilor profesionisti din cadrul agentiei White Stories.

Surprinderea celor mai importante momente ale botezului

Botezul copilului presupune atat slujba religioasa, cat si petrecerea de dupa si baita copilului. Unii parinti aleg sa ii faca baita copilului in aceeasi zi, pentru ca fotograful sa poata surprinde aceste minunate momente in care nasa il scalda in apa in care au fost introduse diferite obiecte pentru norocul si destinul micului crestin.

Asadar, pentru ca botezul copilului este un eveniment unic, iar amintirea trebuie pastrata asa cum se cuvine, fotograful trebuie sa tina cont de preferintele parintilor, dar sa si surprinda toate reactiile bebelusului: de la ras la plans, de la agitatie la somn, de la momentul in care este asezat in cristelnita, pana la momentul in care este scaldat de nasa.

Cele mai citite articole

Agentia White Stories are un portofoliu foarte bogat de clienti, deoarece experienta artistica si performantele aparatelor folosite isi spun cuvantul. Fotografiile sunt foarte colorate, bine incadrate, au o compozitie si o lumina perfecte, fotograful are un stil propriu de lucru, insa va tine cont, mai ales, de cerintele si de preferintele parintilor si ale nasilor.

Este bine ca fotograful sa fie contactat cu mai mult timp inainte de eveniment, deoarece acesta are o agenda destul de incarcata si trebuie sa isi onoreze cu succes toate programarile.

Imagini sensibile si duioase din timpul ceremoniei de crestinare

Botezul copilului presupune o imbinare de multe datini, obiceiuri si momente speciale. Aceasta petrecere si acest moment in sine este pregatit cu multa dragoste si atentie pentru fiecare detaliu, astfel incat fiecare poveste sa fie una de neuitat. Echipa de profesionisti reuseste sa surprinda emotia parintilor, imbinata cu bucuria invitatilor si cu inocenta bebelusului, ajungand sa creeze un basm in jurul printului sau printesei care intra in lumea crestinilor.

Fotografiile de botez au o incarcatura emotionala unica, sunt pastrate in arhiva personala de parinti, bunici si nasi, care se bucura ca au fost surprinse cele mai importante aspecte ale evenimentului. Fotografiile de botez reprezinta o impletire armonioasa de stiluri, creativitate si profesionalism, un amestec al fotografiilor de portret cu fotografiile panoramice, de peisaj si de fotoreportaj.

Cu siguranta, clientii care apeleaza la serviciile agentiei White Stories vor fi foarte multumiti de alegerea facuta, atat pentru preferintele personale, cat si pentru amintirile care vor ramane copilului atunci cand va creste. Rezultatul final este extraordinar, unul de care clientii se vor putea bucura de-a lungul anilor.

Cele mai citite articole

You may also like