Home Fun Arme airsoft bune, pentru victoria ta în joc

Arme airsoft bune, pentru victoria ta în joc

by GetLokal.ro

Arme airsoft bune, pentru victoria ta în joc

Principalul avantaj în airsoft este dat de foarte multe ori de alegerea unei arme airsoft bune.

Datorită replicilor de arme airsoft realiste, jocul transmite spiritul luptei reale, care se adaugă la spațiul cu totul special unde se desfășoară partidele unui astfel de joc.

În același timp, o armă airsoft poate fi modificată și îmbunătățită. Acest proces se numește reglare. Practic, acesta este hobby-ul jucătorilor pasionați și experimentați. Reglarea nu este cea mai ieftină activitate și necesită unele cunoștințe aprofundate despre dispozitivul de acționare al respectivului model de armă airsoft.

Există două direcții pentru reglarea armelor airsoft:

  • externă – vizează mai mult îmbunătățirea vizuală a unității;
  • internă – se referă la îmbunătățirea caracteristicilor de calitate ale armelor.

Reglajul extern

Acest tip de reglare constă în înlocuirea pieselor externe originale ale armei de airsoft cu o calitate mai bună și utilizarea unor elemente suplimentare. Cel mai adesea, piesele din plastic ale armelor sunt înlocuite cu unele metalice sau lemn (după caz).

În ceea ce privește elementele suplimentare, alegerea este mult mai mare. O direcție populară este instalarea de sisteme optice, lanterne, tobe de eșapament, lansatoare de grenade și altele asemenea. Principalul lucru este să nu se exagerați, făcând ca arma de airsoft să devină excesiv de voluminoasă și/sau grea.

Reglajul  intern

Acest tip de upgrade (tunare) al unei arme de airsoft este mai lung, mai sofisticat și mai complex, necesitând cunoștințe speciale în domeniu. Dacă reglajul extern necesită doar costuri financiare și este întotdeauna posibil să se monteze sau să se înlocuiască o piesă conform instrucțiunilor standard, modernizarea internă va necesita mai mult timp și necesită cunoștințe și abilități speciale.

Cu toate acestea, prin procedeele de reglare internă se pot îmbunătăți calitățile armelor airsoft, mai ales puterea, precizia, rata de tragere și fiabilitatea.

Puterea

Este una din principale componente ale modernizării unei astfel de arme. Puterea sistemului de acționare airsoft depinde de rigiditatea arcului. Cu cât este mai rigid și cu cât se întoarce mai mult, cu atât va fi mai mare viteza inițială a mingii.

Cu toate acestea, arcul este doar o parte a mecanismului responsabil pentru puterea de acționare. Înlocuirea acestuia va crește viteza, dar va afecta implicit și treptele de viteză. La înlocuirea treptelor de viteză, se recomandă să se dea atenția cuvenită elementelor elicoidale, pentru ca acestea să adere mai bine unele la altele, reducându-se astfel uzura.

Motorul electric are și efect asupra arcului, nivelul de compresie al unui arc îl face mai elastic. În consecință, dacă decideți să schimbați motorul electric, devine necesar să înlocuiți și bateria. Cu cât este mai mare puterea motorului, cu atât este nevoie de baterie mai durabilă.

Precizia

Cu cât țeava interioară este mai mică, cu atât se poate obține o precizie mai mare. Este important ca suprafața interioară să fie acoperită cu teflon și lustruită. În caz contrar, există riscul ca bilele de tragere să se blocheze.

Al doilea element care afectează precizia armei este dispozitivul Hop-Up, care răsucește bila în timpul zborului, oferindu-i o rezistență minimă la aer. În acest caz, materialul Hop-Up este foarte important, deoarece elementele de cauciuc pot îngheța la rece, spre deosebire de modelele din silicon care sunt rezistente la îngheț.

Rata de tragere

Rata de tragere depinde de mai multe componente: instalarea unui motor puternic și înlocuirea rulmenților. Pentru a îmbunătăți viteza de tragere, cel mai bine este să se instaleze rulmenți care au un raport de transmisie minim.

Fiabilitatea

Acest indicator este foarte important pentru o armă airsoft. Părțile principale care sunt responsabile pentru siguranța armei includ cutia de viteze și cablurile.

Dacă s-a început modernizarea, este recomandat să fie înlocuit și cablajul, deoarece instalarea unui motor mai puternic și a unei baterii performante crește sarcina componentelor conductoare ale armei.

O cutie de viteze este o cutie care conține ansamblurile principale constând dintr-un arc de ghidare, piston, roți dințate și cilindru. Puterea armei de airsoft va depinde de construcția carcasei și de calitatea materialelor.

Înlocuirea unei cutii de viteze este una dintre cele mai dificile proceduri pentru reglarea unei arme airsoft. Este mai sigur să încredințați acest update meșterilor cu experiență.

Cu cât arma din airsoft este mai bună, cu atât jocul va avea mai multă spectaculozitate. Cel mai bine este să contactați un atelier specializat, unde meșterii pricepuți vor face o modernizare de top a armei tale de airsoft!

Se găsesc componente interesante pentru airsoft pe dakka.ro. Intrați să le vedeți!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like