Home Viata sanatoasa Avantajele antrenamentelor la sala de fitness, efectuate cu un antrenor personal

Avantajele antrenamentelor la sala de fitness, efectuate cu un antrenor personal

by GetLokal.ro

Daca te intrebi de ce sa faci sala cu un antrenor personal, trebuie sa stii ca exista numeroase motive care stau la baza acestei alegeri inspirate. Este recomandat sa optezi pentru aceasta varianta, indiferent de scopul antrenamentelor tale la sala: pentru a slabi, pentru a-ti tonifia corpul, pentru a scapa de celulita sau pentru a te mentine in forma, energic si sanatos. Iata care sunt principalele avantaje ale antrenamentelor efectuate cu un antrenor personal, la sala de fitness.


Vei lucra corect

Atunci cand mergi la sala, este important sa te antrenezi corect, pentru a obtine rezultatele dorite. In special atunci cand nu ai experienta in efectuarea exercitiilor fizice, ai nevoie de un antrenor personal care sa te invete cum sa lucrezi corect. In plus, este dificil sa concepi un plan de antrenament potrivit, pe cont propriu. 

  • In schimb, un trainer cu experienta va evalua statusul tau curent si va alcatui un program de transformare corporala, personalizat, conform propriilor tale nevoi. Astel, vei avea certitudinea obtinerii rezultatelor mult asteptate, dupa orele petrecute muncind din greu la sala de fitness.

Vei beneficia de o analiza personalizata

Un antrenor personal, cu experienta, va efectua o analiza personalizata, pentru a-ti recomanda ceea ce ai nevoie, pentru a reusi. Acesta te va sustine in descoperirea propriului corp, pentru a identifica care este potentialul tau fizic. In plus, acesta te va sustine in permanenta, cu scopul de a te incuraja sa iti depasesti limitele. Mai mult decat atat, trainerul va putea realiza un plan de atac eficient, intrucat va sti cum sa evalueze exact nivelul de la care incepi pregatirea fizica.

  • Pe tot parcursul antrenamentelor la sala, acesta te va monitoriza si motiva constant, stabilind impreuna cu tine si un plan alimentar echilibrat. Astfel, tu iti vei putea atinge obiectivele de fitness, pentru a te mentine sanatos.

Un inceput bun

Atunci cand mergi pentru prima oara la sala de fitness, este usor sa te simti descurajat, intrucat nu stii exact cu ce este bine sa incepi, cum sa folosesti echipamentul de la sala sau cum sa te incalzesti corespunzator, inainte de antrenamente. Chiar si atunci cand te informezi bine inainte, in momentul in care ajungi la sala, este posibil sa simti ca situatia te depaseste.

  • Aceasta etapa poate fi depasita cu usurinta, cu ajutorul unui antrenor personal pregatit sa te sustina, sa te invete cum sa te antrenezi corect si care te poate mentine mereu motivat, pentru a-ti atinge scopul propus.


Evitarea riscului de accidentare

Atunci cand nu te incalzesti corespunzator sau efectuezi exercitii prea grele pentru nivelul tau, exista un risc sporit de accidentare. Acesta este considerabil redus atunci cand antrenamentele tale sunt supervizate de un trainer cu experienta. O simpla accidentare poate provoca dureri, probleme care sa te afecteze pe termen lung si un blocaj in drumul stabilit pentru indeplinirea obiectivelor.

  • Astfel, atunci cand alegi sa te antrenezi alături de un trainer profesionist, eviti aceste riscuri inutile si sporesti sansele de a atinge scopurile propuse, pe termen lung.

Prin urmare, exista numeroase beneficii ale antrenamentelor efectuate la sala de fitness, alaturi de antrenori personali, pregatiti sa te invete cum sa te antrenezi corect, cum sa nu te descurajezi pe parcurs si cum sa te antrenezi in siguranta. Nu conteza daca de cate ori ai dat gres in trecut, acum vei reusi!

You may also like

Leave a Comment

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!