Home Fashion Impletituri pentru par mediu – Impletitura „franghie”

Impletituri pentru par mediu – Impletitura „franghie”

by GetLokal.ro

V-am vorbit de curand despre coafura faimoasei Cersei Lannister si simt ca nu am insistat destul pe o parte importanta a realizarii ei, si anume impletitura franghie. Asa ca am decis sa vorbim despre ea pe indelete.

Impletitura franghie e pe cat de spectaculoasa, pe atat de simplu de realizat. Este poate chiar mai simpla decat clasica impletitura in trei suvite.

– Incepeti prin a peria bine parul ca sa evitati orice incurcatura, nod sau rasucire nedorita a suvitelor.

– Strangeti tot parul intr-o coada, pozitionata sus pe crestet sau la ceafa in functie de modul in care va purtati parul in general.

– Impartiti coada in doua suvite egale si rasuciti-le pe amandoua spre stanga.

Cele mai citite articole

– Odata rasucite, cele doua suvite trebuie incalecate una peste cealalata spre dreapta. Exact ca si cum ati rasuci acum intreaga suvita in directia opusa celei in care ati rasucit fiecare suvita individual.

– Pe tot parcursul rasucirii tineti bine suvitele de par ca sa le pastrati tensionate.

– La final, fixati coada cu un elastic de par. Puteti trage apoi usor de spirala formata ca sa creati un efect de volum al cozii.

Aceasta impletitura poate fi usor incorporata in multe stiluri de coafura. Cocurile arata mai bine definite si cu o textura mai interesanta, daca in prealabil rasuciti parul intr-o impletitura franghie.

Clasicele codite de scolarita vor fi mai admirate daca in loc de impletitura obisnuita le transformati in franghii.

O coafura care presupune prinderea unei parti a parului si purtarea libera a restului va fi mai interesanta daca rasuciti partea de sus in impletituri franghie.

Cele mai citite articole

You may also like