Home Servicii Balustradele din sticla transforma orice spatiu intr-unul elegant si deosebit. Ce avantaje au?

Balustradele din sticla transforma orice spatiu intr-unul elegant si deosebit. Ce avantaje au?

by Dinu Alexandra

O constanta a spatiilor rezidentiale sau comerciale moderne o reprezinta balustradele din materiale deosebite. Descoperirile din arhitectura si tehnologie au permis firmelor producatoare sa realizeze balustradele din sticla, cu o estetica foarte buna si deosebit de practice.

Sticla ofera multiple avantaje balustradelor obisnuite. E vorba de un design elegant, de o transparenta care poate oferi senzatia de spatiu mai mare, de o punere in opera mai usoara si mai sigura. De asemenea folosirea sticlei in balustrade poate avea si un avantaj ce tine de rezistenta, sticla e un material usor de obtinut, dar rezistent, nu cedeaza la socuri obisnuite sau la vibratii, alte tipuri de presiuni.

Cele mai citite articole

Daca e sa ne uitam la locurile in care putem pune balustradele din sticla vom descoperi alt avantaj al lor, se pot folosi aproape oriunde, la scari, la piscina, in jurul diverselor spatii din cladirile de birouri. Balustradele din sticla nu restrictioneaza accesul vizual la lucrurile din jurul sau, sunt versatile, foile de sticla se pot pozitiona pe vertical sau orizontal, pot exista si rame speciale in jurul lor.

Sticla se poate personaliza oricum isi doreste clientul, se poate integra in balustrada sticla colorata, printata, sablata. Variantele cu sticla securizata aduc un plus de siguranta spatiilor in care sunt amplasate balustradele moderne, in caz de socuri puternice sticla nu se raspandeste in jurul balustradei, nu raneste. Intretinerea balustradelor din sticla este simpla, ramele lor se curata imediat cu un detergent.

Pentru un plus de confidentialitate balustradele pot avea sticla sablata. In timp aspectul balustradelor nu se va modifica, sticla face fata foarte bine trecerii timpului, daca se foloseste si iluminatul in prezenta balustradelor acesta este mai eficient si mai usor de pus in practica. Montajul balustradelor este si el rapid si simplu, folosirea luminii naturale si beneficiilor sale va fi mai simpla, balustradele cu sticla permit luminii sa patrunda in toate spatiile unde sunt amplasate balustradele.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil