Home Fashion Benzi de albit dinții acasă, pentru o dantură frumoasă

Benzi de albit dinții acasă, pentru o dantură frumoasă

by GetLokal.ro

Toată lumea știe că albirea dinților într-un cabinet stomatologic costă în prezent foarte mult. De aceea probabil că benzile de albire Crest au un așa de mare succes.

Cum îți albești dinții, dacă nu ai bani de stomatolog?

Deși acum există posibilitatea de se a utiliza la dentist chiar și laserul, cu rezultate deosebite, din nefericire nu toată lumea își permite să cheltuiască atât de mult pentru un tratament de natură pur estetică.

Și atunci se orientează spre variante mai ieftine, chiar dacă nu la fel de eficiente.

Există în comerț paste de dinți ale unor branduri populare, care promit solemn că în cel mai scurt timp că o să ai și niște dinți de un alb imaculat, însă din nefericire totul rămâne o simplă iluzie. Iar cei care le achiziționează rămân total dezamăgiți după o perioadă de utilizare.

Chiar și mulți stomatologi spun că pastele de dinți normale, fie ele și foarte lăudate în reclame, nu prea sunt miraculoase din acest punct de vedere.

E nevoie de niște produse speciale, de la firme care sunt focusate strict pe obținerea acestui efect. Din fericire ele chiar există, iar gama Crest este una dintre ele.

Datorită cererii tot mai mari de soluții aflate la îndemâna tuturor pentru a avea o dantură nu doar sănătoasă, ci și frumoasă, există acum și produse de albire eficiente, care reușesc să ofere celor ce le folosesc satisfacția obținerii unor rezultate foarte bune. Și încă la un preț mai mult decât accesibil.

Benzile de albire Crest sunt unele dintre cele mai populare produse din această categorie pe plan mondial, iar acum acestea se pot achiziționa online și din țara noastră, de pe site-ul Coolsmile.ro.

Ce trebuie să știi despre benzile de albire a dinților?

Odată cu trecerea timpului, dantura umană în mod natural se îngălbenește, lucru legat în special de alimentația noastră contemporană, de multe ori problematică.

Benzile de albire vin ca să rezolve, fie și temporar acest neajuns, dovadă că prin utilizarea produselor Crest se poate obține o deschidere a nuanței smalțului dentar în medie cu două sau chiar trei tonuri.

Efectul nu este unul definitiv, garantat pe viață, dar va fi suficient de îndelungat dacă persoana ce și-a albit astfel dinții va avea grijă la alimentație și nu va mai consuma băuturi colorate, în special ceai verde sau negru, vin roșu, cafea.

În afară de alimentație, după folosirea benzilor de albit Crest ar trebui ca să ai grijă de igienă ta orală, care trebuie ca să fie una atentă, minuțioasă.

Benzile Crest sunt unele dintre cele mai răspândite datorită faptului că se obțin efecte vizibile după o perioadă foarte scurtă de timp de la aplicare.

Cum se utilizează benzile de albire?

Întotdeauna, conform instrucțiunilor fabricantului! Aceasta este regula de bază de care trebuie să se țină seama cu strictețe.

Înainte de a se aplica benzile, este imperios necesar ca dinții să fie foarte bine periați și de asemenea să se folosească ața dentară pentru spațiile interdentare.

Există produse de tipul benzilor dentare, care în funcție de concentrația gelului, se utilizează o singură dată sau de mai multe ori, la intervale bine stabilite de către producător.

De obicei, benzile se aplică pe dinți o dată pe zi, timp de câteva minute. Cu cât timpul este mai scurt, cu atât efectele sunt mai puțin vizibile, dar dacă utilizatorul exagerează în dorința lui legitimă de a avea dinții cât mai albi, efectul poate să fie unul extrem de neplăcut constând în iritarea gingiilor și apariția unei sensibilități dentare crescute, mai ales atunci când se consumă alimente reci sau calde.

Benzile se aplică cu partea pe care există gel și se presează ferm, pentru ca să adere foarte bine pe suprafața dentară.

Secretul albirii cu ajutorul acestui produs constă în gelul care intră în reacție cu saliva persoanei, compusul rezultat fiind acela care deschide nuanța smalțului.

Benzi nu sunt refolosibile. Ele se utilizează o singură dată, după care se aruncă. Nu este bine să se bea sau să se mănânce în perioada în care benzile sunt aplicate.

Albirea cu benzi dentare la domiciliu este ieftină, dar nu se potrivește oricui

Costul benzilor de albire a dinților este divers, în funcție de concentrația gelului. Dar, în medie, prețul poate să fie în medie și de zece ori mai mic decât dacă s-ar apela la o albire profesională efectuată de către un stomatolog la cabinet.

Ideea este că dacă te-ai hotărât ca să îți iei benzi de albire a danturii, orientează-te spre unele de cea mai bună calitate, deoarece așa o să fii în siguranță: nu o să îți iriți gingiile și, de asemenea, o să obții o deschidere a smalțului dentar așa cum îți dorești.

Trebuie reținut că albirea poate să se efectueze numai pe dinții care sunt complet sănătoși și doar dacă gingiile nu sunt iritate.

Recomandarea rămâne aceeași ca și în cazul vopselelor pentru păr: la cel mai mic disconfort sau iritație pe care le simți după aplicare, trebuie să îndepărtezi imediat ambele benzi dentare și să încetezi ca să le mai utilizezi. Îți rămâne totuși varianta de a strânge bani și a merge la un cabinet stomatologic pentru un astfel de tratament estetic profesional.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like