Home Utile De ce sa alegi articulațiile sferice FEBI BILSTEIN

De ce sa alegi articulațiile sferice FEBI BILSTEIN

by GetLokal.ro

Articulațiile sferice sunt denumite și articulații axiale. Articulația sferică este foarte importantă, fiind cea care asigură suportul între carcasa și brațul de tip A al sistemului de rulmenți a roților mașinii dumneavoastră.

Acestea sunt, de obicei, construite în așa fel încât să poată fi montate pe brațul de tip A. Sunt foarte importante, întrucât joacă un rol semnificativ în ceea ce privește prevenirea stresului mecanic sau presiunii. Când are loc acest stres sau presiune, mașina poate fi afectată negativ, cauzând probleme și cheltuieli serioase pentru dumneavoastră. 

Totuși, articulația sferică, la fel ca orice altă piesă, este predispusă la uzură și rupere. În unele cazuri poate chiar să se rupă. Pentru a evita aceste situații, vă sfătuim să duceți regulat mașina la un service auto care dispune de experiența necesară pentru a vă diagnostica mașina și rezolva problema.

Astfel vă asigurați că articulația sferică este în stare bună, iar dacă trebuie înlocuită, acest lucru este realizat în cel mai scurt timp posibil.

Unul dintre cele mai răspândite tipuri de articulații sferice, cu bună reputație, pe care îl puteți găsi pe piață, este articulația sferică FEBI BILSTEIN. Lucrul bun la această articulație este faptul că vine chiar cu un șurub de gresare. Această trăsătură importantă a sa este capabilă să asigure în orice moment reducerea fricțiunii.

Veți găsi piese auto pe site Euautopiese.ro

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil