Home Fashion Cămăși bărbați cu imprimeuri în stilul și personalitatea ta

Cămăși bărbați cu imprimeuri în stilul și personalitatea ta

by GetLokal.ro

Un must-have absolut pentru bărbați, sunt modelele de cămăși cu imprimeuri. În gama magazinului online gama.ro vei găsi o selecție de cămăși cu imprimeuri cu mâneci lungi, cămăși creative, variind de la imprimeuri florale mici, abia perceptibile, până la ornamente neobișnuite. Calitatea culorilor acestor tipuri de cămăși variază de la nuanțe viu colorate la pastel moale, până la tonuri de toamnă dezactivate. Un imprimeu filigranat de flori sau ornamente pe o cămașă din bumbac este deosebit de frumos, deoarece, țesătura scoate în evidență modelul într-un mod care emană o notă de aspect retro.

Cum să porți o cămașă cu imprimeu?

Vara, cămășile bărbătești cu imprimeu pot fi combinate în mod minunat cu pantaloni de in și o pereche de încălțări confortabile. Cămașa cu imprimeu arată puțin mai cochetă cu blugi, dar dacă o îmbraci la o pereche de pantaloni de birou și o jachetă, vei obține un aspect elegant, neobișnuit și casual în același timp. Atunci când alegi cămăși cu imprimeu, ar trebui să le asortezi la îmbrăcăminte mai discretă, pentru ca  modelul de cămașă creativă să iasă în evidență. Fie că este vorba de o cină elegantă, o petrecere dezlănțuită sau o întâlnire de afaceri importantă – cu cămășile cu imprimeu la modă pentru bărbați, vei crea o imagine elegantă, fină pentru fiecare ocazie. Datorită varietății largi de modele și culori, poți chiar să îți creezi aspectul perfect în funcție de eveniment și preferințe, de la sport-casual și inteligent-serios până la puțin extravagant.

Cele mai citite articole

Cămăşile Slim Fit  cu imprimeuri sunt cea mai bună alegere pentru bărbații care preferă o îmbrăcăminte care modelează corpul. Aceste cămăși pot fi purtate simplu fără sacou sau pot fi purtate minunat cu un sacou la modă. Fiecare bărbat elegant are dorința de a se îmbrăca la ultima modă, indiferent de vârstă și indiferent de poziția pe care o ocupă în societate. Diferența în alegerea hainelor constă în faptul că un tânăr alege haine cu imprimeuri, iar un bărbat matur preferă cămăși care pot fi cu imprimeuri, dar mai clasice.

Profesia bărbatului determină și stilul său de îmbrăcăminte. Alegând o cămașă roșie cu imprimeuri și o pereche de blugi, vei crea un stil mai tineresc care este popular printre tinerii antreprenori și oameni de afaceri. Dar un costum de afaceri poate fi reîmprospătat cu o cămașă cu imprimeu în culoarea albă, bleu sau roz.

Nuanțele maro închis pot accentua bărbații cu statut serios și intenționat. Cămășile cu imprimeu în această culoare pot fi combinate cu pantaloni bej și pantofi din piele întoarsă. Culorile albastre ale cămășilor sunt personificarea unei persoane echilibrate și complete. Cămășile albastre cu imprimeu sunt alese de lideri și de bărbații care ocupă o poziție solidă. Astfel de cămăși bărbați sunt practice și perfect combinate cu alte nuanțe.

Cele mai citite articole

You may also like