Home Utile Cel mai bun card de credit: Cardul Deștept pentru Cumpărături de la Banca Românească

Cel mai bun card de credit: Cardul Deștept pentru Cumpărături de la Banca Românească

by GetLokal.ro

Tu ce card de credit vrei să îți iei în 2021?

O idee foarte bună ar fi ca să te orientezi către un card de cumpărături smart de la Banca Românească.

De ce să alegi un card deștept de la Banca Românească?

În primul rând deoarece condițiile pentru obținerea lui sunt accesibile unor segmente largi de doritori. E suficient ca să ai:

cetățenia română, rezidenţa în România şi să câștigi venituri în țara noastră;

– vârsta cuprinsă între 24 şi 70 de ani;

– un venit minim lunar de 1.600 lei;

– o vechime la actualul loc de muncă de măcar 3 luni.

Iar ca acte necesare de depus la bancă, trebuie spus că ele sunt în număr extrem de redus, mai exact doar trei:

– copie de pe actul de identitate;

– o cerere emitere card credit;

– acordul ANAF.

De ce e grozav ca să ai și tu un Card Deștept de Cumpărături?

Pentru că beneficiile pe care le ai de pe urma lui sunt pur  și simplu de nerefuzat:

– o să te bucuri de până la 61 de zile perioadă de grație în care nu vei plăti dobândă pentru achizițiile efectuate cu acest Card Deștept de Cumpărături (inclusiv pentru achizițiile făcute în rate);

Cele mai citite articole

– vei avea 0% dobândă şi 0% comision de activare pentru cumpărături de cel puțin 200 lei, până la 12 rate, la orice comerciant, din ţară şi străinătate;

– comisionul anual este și el zero dacă, până la data aniversară a acestuia, tranzacțiile efectuate în ultimele 12 luni, însumează o valoare minimă de 12.000 lei;

– vei avea la dispoziția ta serviciul SMS Alert, prin care o să afli informaţii în timp real, prin telefon, despre tranzacţiile tale (cumpărături şi retrageri de numerar).

În plus, nu trebuie ignorat sub nicio formă nici beneficiul cel mai modern pe care acest instrument bancar ți-l aduce: folosirea  aplicației biometrice BROM Pay, care îți va permite să faci plăți în siguranță absolută, dar și să vezi toate tranzacțiile efectuate cu acest card smart.

Câteva date despre biometrie și aplicația ei în plățile online 

Biometria este definită ca fiind studiul caracteristicilor fizice și/sau comportamentale umane care pot fi utilizate pentru identificarea digitală a unei persoane și acordarea accesului la diferite sisteme, dispozitive sau date.

Exemple de astfel de identificatori biometrici sunt amprentele digitale, modelele faciale sau vocea, irisul. Fiecare dintre acești identificatori este considerat unic pentru individ și poate fi utilizat chiar și cumulativ pentru a asigura o mai mare acuratețe a identificării.

Biometria poate oferi utilizatorului unui card de credit un nivel înalt de încredere în autentificare și are potențialul de a îmbunătăți vizibil securitatea tranzacțiilor efectuate.

În plus față de plusul dat de securitatea plăților ce pot ca să fie realizate, o altă motivație pentru verificarea biometrică a fost și comoditatea, deoarece nu există parole de reținut.

Pare o poveste de film futurist: curînd, atunci când va plăti pentru cumpărături la magazin, clientul se va poziționa pur și și simplu în fața unei mașini echipate cu o cameră și gata, plata va fi efectuată. Tehnologia utilizată? Biometria care are potențialul de a înlocui definitiv utilizarea cardurilor fizice și a parolelor complicate și mult prea des uitate.

Biometria facială evoluează constant, dar este deja popularizată peste tot în lume. Ea va fi implementată treptat în contexte diferite pe măsură ce tehnologia avansează pentru a face identificările mai rapide și mai precise. Ea reprezintă un sistem de recunoaștere care se bazează pe analiza punctelor nodale de pe fețele oamenilor. În total, la ora actuală există aproximativ 80, iar combinația lor formează modele unice, capabile ca inteligența artificială să ne identifice cu acuratețe.

Dacă ești utilizator al rețelelor sociale (și care român adult nu este?), este posibil să fi văzut deja această tehnologie în acțiune atunci când primești sugestii de la Facebook pentru a-ți eticheta prietenii în fotografiile tale, indicându-vă numele din recunoașterea fețelor.

Pentru ca recunoașterea facială să fie utilizată pentru autentificarea achizițiilor, este necesar mai întâi ca fiecare persoană posesoare de card săs e înregistreze. Dispozitivul analizează fața în unghiuri diferite pentru a analiza punctele nodale și pentru a identifica tiparele unice. Aceste informații sunt combinate cu detaliile cardului fiecăruia, precum ar fi numărul, validitatea și cheia/cheile de securitate.

Deocamdată, în țara noastră lucrurile în acest domeniu sunt la început, dar lucrurile vor evolua rapid.

Nu ezita și procură-ți și tu cardul de credit smart de la Banca Românească pentru a păși cu dreptul în universului noilor instrumente de plată ce vor cuceri în curând întreaga lume!

Cele mai citite articole

You may also like