Home Calatorii 5 cluburi din Constanta și Mamaia în care trebuie să te distrezi vara asta

5 cluburi din Constanta și Mamaia în care trebuie să te distrezi vara asta

by GetLokal.ro
distractii la mare

5 cluburi din Constanta și Mamaia în care trebuie să te distrezi vara asta

Fratelli nu are nevoie prezentări, fiind printre cele mai populare cluburi din Mamaia și din țară (în diversele sale locații).

O să îți povestim însă despre experiența completă Beach, Brunch, Lunch la Fratelli Mamaia – respectiv plajă de dimineață şi până la apusul soarelui, cu 400 de locuri în șezlonguri sau baldachine, brunch în fiecare sâmbătă şi duminică, între 1 şi 5 după amiază, cu live cooking şi open buffet, iar Lunch – în fiecare zi, de la 11 AM la 11 PM, cu meniu la wok, grill, salate şi pizza din belşug, dar şi multe alte preparate delicioase.

Evident, la toate acestea se adaugă celebrele petreceri nebuneşti de weekend, marca Fratelli Beach & Club Mamaia.

Cele mai citite articole

Club Le GaGa s-a deschis deja în această lună în Mamaia – club de zi și club de noapte. Este localizat în Mamaia Nord, nu departe de Fratelli, iar succesul de care s-a bucurat Le GaGa Bucureşti din 2009 şi până acum (desemnat de rețeaua internațională The World’s Finest Clubs ca fiind una dintre cele mai impresionante locuri de distracție din lume sau gazdă a concursului de frumuseţe “The sexiest vampirenes in the world”) este o garanţie pentru succesul pe care credem că îl va avea şi Club Le GaGa Mamaia.

Club Crush – cu un design inspirat de cluburile fancy ale New York-ului, în care vedete precum J Lo sau Leonardo di Caprio obişnuiesc să se distreze, Summer Crush Club din Mamaia se află chiar în apropierea Cazinoului şi promite să dea ora exactă a distracţiei în această vară, cu petreceri electrizante, găzduite de DJ celebri, cu concerte şi numeroase surprize.

Bellagio Club Mamaia,recunoscut pentru petrecerile tematice incendiare, la care nu de puţine ori a participat şi excentricul primar al Constanţei, nu va face o pauză de distracție nici în această vară. Deja a avut o Ladies Night plină de surprize – la ora la care scriem aceste rânduri participantele așteptau cu nerăbdare fotografiile de la eveniment. Pentru cine nu știe, Club Bellagio Mamaia este situat în fostul cinematograf Albatros din zona Cazinoului.

Unul dintre cele mai în trend cluburi din Mamaia, Crema Summer Club a început în forţă această vară, cu câteva petreceri extraordinare – o seară italiană, pe 21 iunie, alături de Circo Aquatico Bellucci, dar şi de Loredana, dar și de o petrecere surpriză alături de vedetele Pro TV în 22 iunie. Iar vara abia începe! DJ Simon si DJ Pascal promit să fie cele mai bune gazde la petrecerile ce se anunță de vis. Anul acesta s-a inaugurat şi Crema Summer Beach, o plajă exotică cu piscină, animatoare şi chiar trompetist şi saxofonist.

Distracţia a început deja la Mamaia, iar noi abia așteptăm vacanța pentru a ne putea alătura petrecerilor!

Cele mai citite articole

You may also like