Home Calatorii Unde fugim de căldură în București?

Unde fugim de căldură în București?

by GetLokal.ro
caldura in bucuresti

Dacă e iarnă de ce e frig, dacă e vară e prea cald, mult prea cald pentru a sta la soare, însă există tot felul de soluții inedite prin care ne putem răcori rapid în București sau în apropierea orașului.

Atunci când asfaltul parcă se topește sub picioarele noastre ștrandurile și piscinele sunt luate cu asalt de cei care stau în București. Nici nu e de mirare, ce poate fi mai plăcut ca în mijlocul săptămânii de exemplu să stai la răsfăț la soare și să te răcorești cu o limonadă mare la marginea unei piscine? Am adunat cele mai faine ștranduri și piscine într-o listă specială cu hartă, dar dacă mai aveți recomandări le așteptăm cu drag și interes pentru a le aduna pe toate care merită vizitate.

 

Nu sunt de uitat patinoarele indoor, care ne asigură gheața la picioare, indiferent de temperaturile de afară. Intrarea costă doar câțiva lei, gheața nu e la fel de bună precum cea din sezonul rece, evident, dar răcoarea este asigurată. Așadar, dacă vă scoateți patinele de la naftalină aruncați un ochi pe lista cu patinoare indoor din București pentru a decide unde veți ajunge.

patinoare indoor Bucuresti

 

IOR și Herăstrău (unde la final de săptămână se organizează Roaba de Cultură pe Pajiștea Pescăruș) care sunt doar două dintre parcurile mari, cu multe zone umbroase ce așteaptă pe toată lumea la relaxare pe iarba verde.

Cele mai citite articole

La acestea se adaugă și Mogoșoaia, care nu e tocmai în București, dar e aproape, un drum cu mașina durează mai puțin de jumătate de oră, iar o plimbare pe străduțele de acolo aduce odată cu răcoarea și relaxare totală.

corturi anti-canicula Bucuresti

În drum spre parcuri vă puteți opri la un cort anti-caniculă, acestea sunt amplasate în mai multe locații din oraș, zonele în apropierea cărora le găsiți le puteți afla din lista specială unde am adunat corturile anti-caniculă amplasate de autorități.

Parcul Natural Comana

 

Nici Parcul Natural Comana nu este departe de București (pentru cei care nu au fost până acum niciodată în parc: e la o distanță aproximativ egală de București și Giurgiu) dar o vizită aici nu doar că vă ține departe de căldura din oraș, ci oferă și câteva ore de relaxare în mijlocul naturii.

 

Și dacă nu aveți cum sub nicio formă să ieșiți din București, atunci o terasă răcoroasă și colorată este soluția – vedeți o listă cu cele mai faine terase din București.

Voi ce alte recomandări aveți pentru a scăpa de caniculă?

Cele mai citite articole

You may also like