Home Calatorii De unde închiriem biciclete în București?

De unde închiriem biciclete în București?

by GetLokal.ro
inchiriere biciclete in bucuresti

Pe două roți, Bucureștiul este diferit. O plimbare cu bicicleta nu doar că-ți oferă o senzație inedită de libertate, dar îți dă și o altfel de imagine a unui București care nu este aglomerat și e mereu în mișcare.

Dacă nu aveți o bicicletă acasă, așadar dacă nu o folosiți zilnic, dar vreți să faceți o tură pe două roți într-un parc ori dacă vreți să vă dați seama dacă vi se potrivește sau nu bicicleta ca mijloc de transport zi de zi, atunci trebuie să știți că în București sunt mai multe centre de închiriere de unde puteți lua împrumut o bicicletă pentru câteva ore sau chiar câteva zile.

De la centrele I’Velo puteți lua o bicicletă gratuit sau cu plată. Dacă nu aveți încă 16 ani sau aveți bunici ce vor să pedaleze cu voi atunci puteți închiria pentru două ore o bicicletă fără a scoate niciun ban din buzunar, pe baza carnetului de elev sau a talonului de pensie. Ceilalți plătesc 4 lei pentru o tură în București care să dureze o oră și 15 lei dacă vor bicicleta pentru o zi întreagă.

Cele mai citite articole

La Cicloteque poți lua cu împrumut o bicicletă pentru un weekend întreg. Prețurile sunt și aici mici: o oră – 5 lei, o zi – 20 de lei, 2 zile – 30 de lei, prețurile sunt reduse la jumătate pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri. Foarte tare este că pe site-ul Cicloteque îți poți rezerva o bicicletă, pentru a nu a avea surprize neplăcute în weekend că nu mai este niciuna pentru tine.

Când zicem La Pedale ne vin în minte imediat biciletele verzi. La centrele La Pedale bicicletele sunt pe mărimi, astfel că puteți ieși cu toată familia, inclusiv cu copiii, întrucât există și unele biciclete speciale pentru ei. Închirierea este gratuită, pe baza buletinului de identitate.

În cazul în care plecați la munte sau la bunici și aveți nevoie de o bicicletă pentru mai mult de câteva ore, atunci aruncați un ochi pe oferta de la Aventuria. De aici puteți lua o bicicletă pentru aproape o săptămână, iar de nu aveți suport special pentru a-l monta pe mașină, tot de la Aventuria îl puteți închiria.

Am adunat toate centrele de închiriat biciclete într-o listă specială. Sperăm să vă vină în ajutor pentru plimbări lungi pe două roți.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil