Home Utile Cauți rolete zebră în Cluj? Iată ce informații cheie trebuie să cunoști înainte!

Cauți rolete zebră în Cluj? Iată ce informații cheie trebuie să cunoști înainte!

by GetLokal.ro

Te pregătești să faci mici amenajări în locuință și ești în căutarea unor rolete zebră în Cluj? Nu te grăbi să alegi un model până nu cunoști câteva informații esențiale despre acest tip de produs.

Roletele zebră, denumite și day and night, sunt un model modern și sunt dotate cu caracteristici diferite față de alte produse deja cunoscute pe piață. Descoperă în continuare care sunt beneficiile acestor jaluzele interioare, dar și prin ce anume se diferențiază de alte produse din domeniu.

Rolete zebră – care sunt principalele caracteristici ale acestor modele?

Principalul criteriu de diferențiere al roletelor zebră este că acestea permit gradual controlarea intensității luminii ce intră în locuință. Secretul constă în folosirea unui material textil care are benzi orizontale transparente ce alternează cu benzi orizontale opace. Deși mecanismul de funcționare pare complex, este cât se poate de simplu și de util. Când benzile transparente se suprapun, lumina pătrunde în cameră, iar când benzile transparente se suprapun peste cele opace, este oprită pătrunderea luminii.

Aceste caracteristici sunt extrem de apreciate în prezent. Nu numai că asigură în plus de confort, dar modelele de rolete zebră sunt mai elegante și mai practice în același timp.

De câte tipuri sunt roletele day and night?

Roletele zebră sunt disponibile în două variante, după cum urmează:

sistemul mini – se folosește când roleta se montează pe tâmplăria geamului.

În cazul ferestrelor oscilobatante, roletele zebră se pot monta fără să se găurească tâmplăria.

sistemul cu casetă – se folosește atunci când roleta se montează pe perete sau pe tavan. Se apelează la acest tip de sistem atunci când dorim să acoperim suprafețe mari.

Cele mai citite articole

Roletele day and night pot fi acționate manual sau electric, cu motor ori telecomandă, în funcție de preferințe.

Cauți rolete zebră în Cluj? Descoperă-le beneficiile!

Dacă ești în căutarea unor rolete zebră în Cluj, trebuie să descoperi mai întâi beneficiile de care te vei bucura după ce vei monta acest model în casa ori în firma ta.

Grație alternanței opac-transparent, acest model îți permite să controlezi nivelul luminii din încăpere fără să ridici roleta, oferind echilibrul perfect între lumină și umbră.

Încă un beneficiu al roletelor zebră peste care nu poți trece cu vederea este gradul ridicat de confort asigurat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Roletele day and night îți asigură intimitatea de care ai nevoie în locuință, în special seara când este aprinsă lumina și ești mai expus în fața vecinilor.

Dacă până acum am enumerat doar beneficiile practice ale roletelor zebră, află că acestea au și calități estetice. Acest model reprezintă o alternativă mai elegantă față de variantele clasice de jaluzele și rolete. Descoperă toate nuanțele disponibile pentru rolete zebră în Cluj pe rtm-jaluzele.ro. Acestea se împart în categorii: țesături clasice, semitransparente și țesături care imită culorile lemnului, toate de un rafinament aparte. Nu vei avea probleme în găsirea modelului perfect pentru stilul de amenjare pentru care ai optat.

În ceea ce privește întreținerea roletelor day and night, acestea sunt confecționate din materiale speciale, care sunt ușor de curățat și nu atrag praf.

Alege modelul potrivit de rolete day and night și bucură-te de toate beneficiile pe care le oferă.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil