Home Viata sanatoasa Cea mai simplă cale de a găsi un psiholog bun

Cea mai simplă cale de a găsi un psiholog bun

by GetLokal.ro

Nu este nimic nou sub soare în noua eră digitală:, consilierea psihologică online este aproape la fel de eficientă ca și aceea ce se desfășoară în mod tradițional, față în față. Când vine vorba de confort, acces ușor și optimizare a timpului clientului și specialistului, putem vedea diferențele în sens pozitiv aduse de acest serviciu prestat de către un la distanță și unul clasic, desfășurat la cabinet. 

Nu mai este necesar să se deplaseze clientul ce are nevoie de servicii de specialitate la un cabinet de psihologie pentru a primi îndrumări și nici nu este obligatoriu ca un tratament să fie întrerupt din cauza schimbării adresei sau a drumului clientului sau psihologului respectiv la un cabinet fizic. 

Au apărut mai multe posibilități odată cu dezvoltarea tehnologică aplicațiilor tehnologice, iar consultarea cu profesioniștii din zonă rămâne total confidențială și, în plus, chiar la ore mai accesibile ambelor părți. Poți folosi și tu acum aplicația im-fine.app cu maximă încredere! 

Ce este I’m Fine? 

O aplicație pentru telefoanele mobile  revoluționară pe piața românească. 

Vorbim de un sistem digital de asistență psihoterapeutică. Utilizatorii aplicației im-fine.app pot ca să primească informații personalizate și să se conecteze cu specialiștii doriți ce s-au înscris pe platforma la care este conectată respectiva aplicație. Proiectul este susținut de European Institute of Technology, aflată sub egida Comisiei Europene, prin programul InnoStars Awards 2020. 

Avantajele consilierii psihologice online 

Avantajele ședințelor de terapie desfășurate pe net sunt nenumărate. Printre cele mai citate de către persoanele care au fost sau sunt deservite prin această metodă se pot enumera:

  • clientul se destăinuie mai ușor pentru că se află într-o locație familiară, în care se simte în control;
  • persoana are garanția confortului;
  • oamenii cu limitări fizice (dizabilități permanente sau în convalescență, carantină etc.) pot fi consiliați psihologic oriunde s-ar afla;
  • confidențialitatea este perfectă: clientul nu stă în sala de așteptare, nu este filmat de camera video din holul imobilului unde se află cabinetu respectiv, dacă e vorba de o persoană publică nu va atrage atenția când vine la psiholog sub nicio formă;
  • există cheltuieli mai mici cu transportul la/de la cabinetul psihologului ales;
  • există o mai mare disponibilitate și flexibilitate a programelor profesioniștilor;
  • se evită stresul din trafic, în principal în orașele mari;
  • se poate alege de către client un psiholog din orice colț de țară sau chiar dacă temporar ori definitiv el se află în străinătate.

Cele mai citite articole

Este important să remarcat și faptul că în lista existentă pe platforma I’m Fine sunt profesioniști foarte buni, care se pricep inclusiv la tehnologie și oferă astfel servicii de terapie  în condiții de maximă confidențialitate, dar și de calitate tehnică (audio și video). 

Prin urmare, optarea pentru un serviciu online de consultanță psihologică este o modalitate de a avea un tratament adecvat elaborat de un profesionist calificat, printr-un sistem sigur care va garanta aceleași beneficii ca și la cabinet, dar permițând clientului o experiență cu mai mult confort și dezinhibare. 

Cum funcționează aplicația i’m-fine.app? 

Apelurile pot fi efectuate prin mesaj, chat sau apel video. Alegerea pornirii sau nu a camerei face parte din preferința pacientului. Atunci când persoana care urmează să fie deservită are vârsta sub 18 ani, va fi necesară autorizarea părintească pentru tratament, totul în conformitate cu legea în vigoare. 

Eficiența tratamentului online este incontestabilă, atât de mult încât a fost autorizată și în alte țări, unde mulți oameni care nu au putut să-și organizeze orele cu consultările disponibile sau au avut un disconfort în a fi prezenți în persoană. Ei se pot bucura acum mai mult de acest tip de tratament. Este o bună posibilitate pe care o oferă tehnologia, fără a se pierde nimic din calitatea consultării unui specialist bun.

Aplicația I’m Fine poate fi descărcată din Play Store sau App Store și oferă acces gratuit la un chatbot pregătit de specialiști cu experiență în psihoterapie, care acoperă subiecte precum ar fi: depresie, anxietate, stres, relații sau dezvoltare personală.

Descarcă și tu acest produs digital, i’m-fine.app, chiar acum pe mobil, pentru că nu vei regreta!

Cele mai citite articole

You may also like