Home Utile Cum poți aduce ceva nou băii tale fără să depui prea mult efort? Află din ACEST articol!

Cum poți aduce ceva nou băii tale fără să depui prea mult efort? Află din ACEST articol!

by GetLokal.ro

Dacă vrei să aduci ceva nou în baia ta, însă nu îți dorești o schimbare completă a încăperii, există numeroase soluții la care poți apela. Cu ajutorul lor vei aduce un aer proaspăt băii, fără a fi nevoită să depui prea mult efort cu o renovare totală, urmând, în același timp, ultimele trenduri în materie de amenajări interioare.

Iată care sunt cele trei soluții cu ajutorul cărora poți aduce schimbarea pe care ți-o dorești în baie:

  1. Împrietenește-te cu natura

Aspectele care țin de natură au un efect liniștitor asupra oamenilor. Astfel, în cazul în care îți dorești ca încăperea ta de baie să fie un spațiu perfect pentru a scăpa de stresul acumulat peste zi, trebuie să aduci elemente din natură în acest spațiu. Evident, prima soluție este să plasezi câteva ghivece cu plante sau vaze cu flori, dar nu te opri aici! Dacă ai posibilitatea de a schimba gresia sau faianța, alege o variantă cu modele florale, în culori calde. Unele persoane își înfrumusețează pereții băii cu ajutorul tapetului, fiind disponibilă pe piață o gamă largă de modele și imprimeuri dintre care se poate alege.

Bonus: în privința depozitării prosoapelor, a produselor cosmetice sau a oricăror obiecte din baie, optează pentru coșuri realizate din ratan sau răchită. Împreună cu plantele, vor forma o imagine deosebit de plăcută.

  1. Bucură-te de simplitate

Atenția designerilor a fost acaparată în totalitate de băile aparent simple, care pun accent pe funcționalitate. Băile luxoase, cu detalii multiple și culori puternice sunt înlocuite de băile moderne, amenajate în stilul minimalist sau, pentru cei puțin mai curajoși, în stilul industrial.

Dacă îți dorești să afli detalii despre aceste tendințe, intră pe SensoDays.ro și citește mai multe despre avantajele unei cabine de duș moderne (walk-in), aceasta fiind piesa de bază pentru o baie chic în 2021. Caracteristica sa principală este reprezentată de lipsa cădiței, ceea ce transformă întregul spațiu într-unul minimalist și echilibrat din punct de vedere vizual. Pentru un plus de modernitate, adaugă detalii de culoare negru mat. Culoarea se poate regăsi pe bateria dușului sau chiar pe sticla paravanului.

Bonus: acest tip de cabină de duș este potrivită atât în cazul băilor de dimensiuni mici, cât și în cazul celor de dimensiuni mari.

  1. Asigură iluminatul potrivit

Cele mai citite articole

Cu siguranță cunoști importanța luminii pentru a obține o atmosferă relaxantă. Totuși, baia trebuie să ofere, pe lângă relaxare, și funcționalitate. Așadar, ai nevoie de corpuri de iluminat potrivite ambelor sarcini. Spre exemplu, lumina de care ai nevoie când te pregătești înainte de un eveniment sau chiar înainte să mergi la muncă este cu mult diferită față de cea necesară unei atmosfere liniștitoare. Soluția? Amplasarea unor benzi cu LED-uri și a unor corpuri de iluminat cu becuri smart, a căror intensitate poate fi controlată.

Bonus: plasează o bandă cu LED-uri în spatele oglinzii pentru a obține un efect ultra-modern din punct de vedere vizual.

Cu ajutorul acestor trei sfaturi, vei reuși să transformi radical aspectul băii, fără să depui foarte mult efort. Pentru un rezultat chic și modern, nu uita că este nevoie să eviți, cât de mult posibil, elementele de plastic, culorile puternice și dezordinea.

Sursă foto: Unsplash.com.

 

Cele mai citite articole

You may also like