Home Fashion Cand si cum trebuie sa porti pantofii stiletto?

Cand si cum trebuie sa porti pantofii stiletto?

by Dinu Alexandra

Femeile care se respecta trebuie sa aiba in dulapul personal una sau mai multe perechi de pantofi stiletto, intrucat aceasta incaltaminte este una eleganta si poate fi purtate cu diferite ocazii.

Este vorba despre pantofi care fac piciorul foarte frumos si care, in acelasi timp, ofera senzatia ca doamnele si domnisoarele sunt mult mai inalte. Incaltamintea poate fi combinata cu numeroase tipuri de piese vestimentare, in functie de stilul preferat de catre fiecare reprezentanta a sexului frumos in parte.

In randurile care urmeaza, femeile pot descoperi mai multe detalii despre cand si cum trebuie sa poarte pantofii de tip Stiletto pentru a-si crea o imagine cat mai placuta din punct de vedere estetic.

Ocazii deosebite

La ocazii deosebite, asa cum sunt nuntile, botezurile sau petrecerile oficiale din cadrul firmei, doamnele si domnisoarele pot purta pantofi pe masura locurilor in care urmeaza sa mearga. Avand in vedere ca astfel de evenimente se desfasoara, in general, in restaurante de top, tinuta pentru care opteaza femeile trebuie sa fie una in concordanta cu mediul.

Pantofii de tip stiletto reprezinta un must have, intrucat pot fi purtati foarte bine atat impreuna cu rochii elegante, cat si cu pantaloni sau fuste casual.

Pantofii stiletto, in tinutele de zi cu zi

Cele mai citite articole

Femeile independente si puternice pot include pantofi stiletto si in tinutele de zi cu zi, mai ales daca jobul lor este unul important si trebuie sa creeze o impresie cat mai buna celor din jur.

Incaltamintea este una care aduce un plus de stil si eleganta celor care le poarta, denotand interes pentru propria imagine, dar si capacitatea de a purta tocuri inalte o perioada indelungata. Reprezentantele sexului frumos trebuie sa aiba grija la culorile si modelele pe care le aleg, astfel incat acestea sa fie potrivite pentru mersul pe jos, pentru statul la birou sau pentru intalnirile de afaceri.

Cum trebuie purtati pantofii de tip stiletto?

Reprezentantele sexului frumos care aleg sa poarte pantofi de tip stiletto trebuie sa stie ca atitudinea este un accesoriu esential pentru a avea o tinuta eleganta, cu clasa. Mersul este extrem de important si el, pentru ca femeile trebuie sa poata fi capabile sa paseasca cu multa siguranta atunci cand incalta tocuri de cel putin 10 centimetri.

De asemenea, modul in care se asaza doamnele si domnisoarele este un detaliu la care trebuie sa aiba grija. Preferabil este ca picioarele sa nu fie tinute unul peste celalalt, ci doar foarte apropiate si incrucisate la nivelul gleznelor.

In ceea ce priveste piesele vestimentare cu care pot fi combinati pantofii stiletto, femeile au la dispozitie o gama variata din care pot alege. Pentru tinute office elegante, ideale sunt costumele deux-pieces, indiferent daca sunt formate din sacou si pantaloni la dunga ori sacou si fusta. Mai mult, reprezentantele sexului frumos pot purta pantofii impreuna cu rochii scurte, medii sau lungi ori cu tinute combinate din bluze si fuste, in functie de preferintele personale.

Tinand cont de toate detaliile de mai sus, doamnele si domnisoarele vor putea purta fara probleme pantofii potriviti, care sa le scoata in evidenta intr-un mod frumos si care, in acelasi timp, sa le ofere increderea in fortele proprii de care au nevoie!

Cele mai citite articole

You may also like