Home Viata sanatoasa Care sunt beneficiile implanturilor mamare anatomice?

Care sunt beneficiile implanturilor mamare anatomice?

by GetLokal.ro

Care sunt beneficiile implanturilor mamare anatomice?

Când vine vorba  de implanturile mamare, există o mulțime de opțiuni: soluție salină, silicon, silicon gel coeziv, rotund, anatomic etc. Vă poate face capul să se rotească, mai ales dacă nu sunteți familiarizați cu numeroasele opțiuni și diferențele lor. Astăzi, să aruncăm o privire mai profundă asupra implanturilor mamare anatomice.

Ce sunt implanturile mamare anatomice?

Implanturile mamare anatomice  (denumite și implanturi cu lacrimă) sunt un tip de implant care are mai mult forma sânului natural. Din față, arată ca o formă ovală, dar din lateral, este mai subțire în partea de sus și mai voluminoasă în partea de jos. Implanturile anatomice sunt toate texturate pentru a reduce riscul deplasării sau răsucirii implantului în buzunarul de la piept.

Care sunt beneficiile implanturilor mamare anatomice?

Implanturile mamare anatomice au unele beneficii, dar nu pentru fiecare femeie. Acestea funcționează cel mai bine la femeile cu o cantitate limitată de țesut mamar natural. Pentru acești pacienți, forma anatomică ajută implantul să arate mai natural. La femeile cu țesut mamar suficient, un chirurg abil poate camufla cu ușurință orice formă de implant.

Cele mai citite articole

În funcție de anatomia dvs., doctorii specialisti vă pot recomanda un implant anatomic (sau un alt tip de implant). Discutați cu specialistii despre orice întrebări pe care le aveți cu privire la recomandările sale. De astfel de proceduri se ocupă medicii chirurgi, numiți chirurgi plastici cu înaltă calificare, specializati în operații de sân. Expertiza și sfaturile sale sunt cel mai bun mod de a determina dacă implanturile anatomice sunt potrivite pentru dvs.

Alegerea silicoanelor anatomice

Dacă alegeți să utilizați silicoanele anatomice pentru operația de mărire a sânilor, asigurați-vă că alegeți cu grijă chirurgul. Datorită formei unice a implantului, va trebui creat un buzunar foarte precis. Poziționarea corectă este esențială pentru scăderea riscului de deplasare și flipare a implantului. Dacă implantul dvs. se răstoarnă, veți avea nevoie de o intervenție chirurgicală de revizie a sânilor  pentru a o corecta.

Medicii specializati, chirurgi plasticieni certificati cu trei plăci, cu o vastă experiență de lucru cu toate tipurile de implanturi mamare, iar dumneavoastră aveți garanția că fiecare operație va fi realizată perfect.

Dacă vă gândiți la implanturi anatomice, asigurați-vă că alegeți chirurgul cu atenție. În timp ce rezultatele pot fi uimitoare, în special la femeile cu piept mai mici, aceste implanturi sunt unice și necesită un chirurg calificat pentru cele mai bune rezultate. Sunați-ne astăzi și programați o consultare la unul dintre cei mai buni medici esteticieni. Multe alegeri și opțiuni pentru implanturi ar putea fi confuze, dar cu un chirurg cu o experiență înaltă, cum ar fi Dr. Radu Panțuru, nu trebuie să știți totul despre implanturi. El este bucuros să răspundă la întrebări, să vă ghideze decizia și să facă recomandări personalizate.

Cele mai citite articole

You may also like