Home Viata sanatoasa Care sunt cele mai bune implanturi dentare?

Care sunt cele mai bune implanturi dentare?

by GetLokal.ro

Un implant dentar este fara doar si poate, cea mai buna alegere atunci cand se doreste sa se  reabiliteze din punct de vedere functional si estetic o gura care si-a pierdut dintii. Printre altele, reprezinta si singurul tratament cu proteza fixa care permite pastrarea osului maxilarului inainte de absenta dintilor.

Implantul dentar este cea mai buna solutie pentru a inlocui un dinte lipsa intr-un mod perfect fix si estetic pe termen lung.

Care sunt caracteristicile celor mai bune implanturi dentare?

Una este sa se vrea montarea de implanturi si alta este sa se aleaga cel mai bun. Intr-adevar, cele mai bune implanturi dentare sunt alese datorita originalitatii lor. Pentru a se alege cele mai bune implanturi, trebuie sa se tina cont de anumite caracteristici:

-materialul de fabricatie

-pretul de vanzare

-pretul de publicitate

Cele mai citite articole

-performanta

-punctele structurale. 

Cele mai bune marci de implanturi dentare

Pentru implanturile dentare, o marca de necontestat este Straumann. Compania elvetiana cu o experienta de peste 60 de ani a castigat increderea profesionistilor si a pacientilor deopotriva prin calitatea produselor sale. In timp ce unele implanturi au o durata de viata mai scurta sau mai lunga, implanturile companiei elvetiene sunt cunoscute ca fiind garantate pe viata. Solutiile personalizate sunt oferite de acest brand care produce, de asemenea, solutii inovatoare la preturi accesibile.

Zimmer Dental a fost fondata in 1927 si ofera cea mai cuprinzatoare gama de produse dentare de pe piata. Zimmer Dental este una dintre cele mai importante companii de pe piata implanturilor dentare, oferind produse de inalta calitate care beneficiaza de cele mai recente evolutii tehnologice pentru un rezultat perfect. Compania ofera o gama completa de implanturi dentare, precum si produse de chirurgie preimplantara. Aceasta expertiza permite companiei sa ofere produse inovatoare care se disting clar de solutiile oferite de alte marci de implanturi dentare.

Zimmer Dental ofera, de asemenea, toate garantiile de siguranta necesare, deoarece toate produsele sale beneficiaza de feedback-ul studiilor clinice pe termen lung. Zimmer Dental ofera, de asemenea, sprijin deplin partenerilor sai pentru a oferi pacientilor cele mai bune servicii posibile.

Cele mai inovatoare implanturi cu cele mai bune garantii

Marcile lider de piata au, de asemenea, avantajul de a fi promotorii pietei in ceea ce priveste inovarea. Doar cele mai mari marci au buget pentru cercetare si dezvoltare, iar producatorii mai mici se multumesc sa urmeze si sa copieze liderii de piata. Asadar, doar alegand un implant dentar de la brandurile de top vei beneficia de cea mai recenta tehnologie.

Cele mai citite articole

You may also like

banner desktop banner mobil