Home Calatorii De ce sa alegi Seychelles ca destinatie de vacanta?

De ce sa alegi Seychelles ca destinatie de vacanta?

by GetLokal.ro

Plaje magnifice, lagune pe cat de turcoaz, pe atat de translucide, vegetatie incredibil de luxurianta, hoteluri confortabile si luxoase… Seychelles are multe de oferit calatorilor. Nu esti inca pe deplin convins? Nu vrei sa te multumesti cu o simpla destinatie pe litoral? 

Arhipelagul este una dintre destinatiile preferate pentru multi oameni. Si pentru a te convinge si pe tine ca un charter Seychelles este alegerea ideala, iata cateva motive intemeiate pentru a merge in Seychelles.

O destinatie linistita si relaxanta

Daca vrei sa profiti de vacanta pentru a redescoperi simplitatea si a te lasa sa traiesti intr-un ritm lejer, atunci Seychelles este pentru tine. Aici totul pare mai simplu decat in ​​alta parte, iar spontaneitatea, precum si autenticitatea sunt acolo in fiecare zi. 

Bogatia faunei si florei

In spatele peisajelor se ascund de fapt ecosisteme uimitoare pentru un arhipelag precum Seychelles. In total, teritoriul gazduieste sapte milioane de pasari, printre care multe specii acvatice precum fregatii, pufanii negri… Si asta nu este tot, pentru ca si in apa spectacolul este peste tot: testoase, desigur, dar si coralii multicolori, pestii tropicali, rechinii, baracude… In cele din urma, din partea florei, in timp ce te plimbi prin paduri si mangrove din Seychelles, sa vezi copaci frangipani, cocos de sea, hibiscus si chiar meduze.

Turism responsabil

In ultimii ani, confruntati cu boom-ul turismului, Seychelles s-a angajat activ sa respecte planeta. Aceste arhipelag este considerat chiar pionierul ecoturismului in Oceanul Indian. In timpul sederii in Seychelles, vei avea ocazia sa dormi in hoteluri etichetate pentru turism responsabil, sa faci schimburi respectuoase cu localnicii, sa vizitezi situri protejate, sa  incerci activitati nepoluante.

Un sanctuar pentru specii rare

Inca nelocuit pana in secolul al XVIII-lea, Seychelles au reusit sa dezvolte multe ecosisteme bogate in diferite forme de viata. Prezent pe arhipelag inainte de sosirea omului, liliacul fructifer din Seychelles, erbivor, arata ca un adevarat caine zburator si poate masura pana la un metru! Cand omul a ajuns in arhipelag, au fost importate si alte specii rare, in special Greater Malagasy, un arici mare care traieste mai ales noaptea! Iar din partea pasarilor, Seychelles gazduieste si 17 specii endemice, inclusiv papagalul negru din Seychelles. 

O calatorie care te marcheaza pentru totdeauna

A calatori in Seychelles inseamna a crea amintiri de neuitat. Fie ca optezi pentru o combinatie de insule, un sejur la mare, o excursie romantica sau o vacanta activa, vei parasi arhipelagul cu capul plin de amintiri incredibile. Pana la urma, ce alt teritoriu ti-ar putea permite sa mergi la pescuit pentru o zi intreaga in compania pescarilor locali, sa te scufundi intr-un acvariu urias, sa faci drumetii intre jungla si munte, sa navighezi pe lagunele turcoaz sau smarald? Aici ai o intalnire in paradis si poti cere oferta personalizata pentru a avea o vacanta pe care nu o vei uita niciodata!

115 insule diferite

Se spune adesea ca nicio excursie in Seychelles nu este ca alta si este adevarat! Arhipelagul este format din 115 insule, toate avand propria identitate, istorie si caracter. Cu fiecare insula noua vei avea ocazia sa experimentezi o adevarata schimbare de peisaj.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

You may also like